Hírarchívum - 2017. november

Battlefront II - jöhet a karakter-testreszabás

A Star Wars: Battlefront II játékosainak hamarosan testreszabhatják a karaktereiket, legalábbis egy kiszivárgott videó tanúsága szerint. Ne gondoljatok nagy dolgokra, lényegében csak többféle skin közül választhatunk.

Final Fantasy - izgalmas lesz a következő esztendő

A Final Fantasy-sorozat termékmenedzsere, Shinji Hashimoto nemrég videóinterjút adott, ami során nem győzte hangsúlyozni, hogy a következő esztendő nagyon nagy év lesz a Final Fantasy-rajongók számára.

Íme, a PlayStation Plus decemberi kínálata

Amíg a Microsoft már leleplezte kissé csalódást keltő decemberi Gold-játékait, addig a Sony mindig az utolsó pillanatra hagyja a PlayStation Plus következő havi felhozatalát.

Divinity: Original Sin 2 - megvan az egymillió

A szeptemberi premierjét követően már át is lépte a félmillió eladott példányt a Divinity: Original Sin 2. November végére a következő mérföldkövet is elérte a játék, hiszen már több mint egymillióan vásárolták meg.

Visceral: a lineáris játékmenet miatt lett vége

Az EA pénzügyi vezetője, Blake Jorgensen a Credit Suisse Technology, Media & Telecom konferencián mesélt a Visceral bezárásáról, így ismét megerősítést nyert, hogy üzleti okai voltak a döntésnek.

Megérkezett a Bosszúállók: Végtelen háború trailere

Ahogy arról tegnap megemlékeztünk, a Disney megerősítette, hogy a mai napon valamikor befut a Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese. A várakozásnak vége, a hajtás után már nyomhattok is a lejátszásgombra.

15 millió letöltésnél jár a mobilos Animal Crossing

A Nintendo legújabb mobiljátéka egy hét alatt rengeteg játékoshoz jutott el, így máris a cég második legsikeresebb címévé vált ezen a platformon. A premier nem volt könnyű, elvégre a kiotóiak szervergondokkal küzdöttek.

Total War: Rome II - trailer az új DLC premierjére

A Creative Assembly négy év után új DLC-t ad ki a Total War: Rome II-höz. Az Empire Divided holnap érkezik, ezúttal Róma legsúlyosabb gazdasági válságával kell szembenéznünk - félő, hogy a birodalom darabjaira hullik.

BioMutant - a kacsafejű robot mindent visz

A THQ Nordic legújabb nyitott világú akció-szerepjátéka már csak a karakterek miatt roppant érdekesnek ígérkezik. Főszereplőnk egy kungfuban jártas mosómedve, aki egy posztapokaliptikus világ életfáját szeretné megmenteni.

Mobiljáték készül az X-aktákból

Az X-akták új évadának januári premierjére egy játékadaptációt is kapnak a rajongók. A The X-Files: Deep State iOS-re és Androidra érkezik, és egy új ügynököt irányítunk benne, aki Dale ügynökkel közösen dolgozik.