Hírarchívum - 2017. november

Assassin’s Creed: Rogue - jönnek az új verziók?

A generációváltás után jelent meg az Assassin’s Creed: Rogue Xbox 360-ra és PS3-ra, így talán az új konzolok tulajdonosai figyelmen kívül hagyták az egyébként jól sikerült részt. Lehet, hogy hamarosan pótolhatják.

Ode - zenés játék érkezett a Grow Home alkotóitól

A Ubisoft a semmiből meglepett minket egy aranyos kis játékkal: az Ode lényegében egy zenei élmény, ahol egyetlen cél vezérel minket: az örömöt kell terjesztenünk a pályákon. A Grow Home-csapat új címe már elérhető PC-re.

A Square Enix nem mond le a Deus Exről

Habár az év elején felreppentek pletykák arról, hogy a Mankind Divided sikertelensége miatt a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot, a kiadó vezérigazgatója szerint ez nincs így. Szóba került a Tomb Raider is.

Egér- és billentyűzettámogatást kap a PC-s Nioh

A Nioh PC-s verziója sajnos egér- és billentyűzet-támogatás nélkül került a boltokba. Szerencsére a Koei Tecmo meghallgatta a játékosok panaszait, így a következő nagyobb frissítés már ezt a nagy hiányosságot is orvosolni fogja.

Ma indul a Steep: Road to the Olympics bétatesztje

A Ubisoft Annecy jóvoltából mától kipróbálhatóvá válik a Steep téli olimpiás DLC-je. A nyílt bétában két olimpiai eseményen vehetünk részt - ha jól teljesítesz az online ranglistán, nyerhetsz egy jegyet az igazi olimpiára is!

Próbaverziót kap a Destiny 2

A holnapi nap folyamán élesedik a Destiny 2 próbaverziója, amelyben a kampányba és a kompetitív multiplayerbe is belekóstolhatunk majd. Aggodalomra semmi ok, a trial mindegyik platformon elérhető lesz!

Véget ér a Demon's Souls online támogatása

Jövő februárban véget ér a Demon's Souls online támogatása, így elbúcsúzhatunk az anyag multiplayer mechanikáitól is. Kilenc év után nyugdíjazzák a készítők az úttörő játékot.

Közeledik az új Bosszúállók trailere

A rendezők a minap egy hármas számot posztoltak az Instagramjukon, ami a találgatások szerint az Avengers: Infinity War első trailerének érkezéséről árulkodik. Már csak az a kérdés, hogy mit is jelent pontosan.

Trailerek a Xenoblade Chronicles 2 premierjére

Pénteken kerül boltokba a Nintendo Switch soron következő first-party exkluzívja, a Xenoblade Chronicles 2. Az első beszámolók szerint a rajongók ezúttal sem panaszkodhatnak majd.

A Cuphead és a Dark Souls találkozik: Cupsouls

A 64 Bits csapata eljátszott a gondolattal egy rövid videó erejéig, hogy miként festene a Cuphead és a Dark Souls szerelemgyereke. A hangsúly persze a látványvilágon van, a könnyfakasztó nehézséget képzeljétek oda!