Hírarchívum - 2017. november

Így harcolunk a Seven: The Days Long Gone-ban

Folytatódik a Seven: The Days Long Gone legfontosabb mechanizmusait bemutató videósorozat. A parkour-elemek és a lopakodás után ezúttal a csatáké a főszerep. Hősünk szerencsére nem ijed meg a közelharctól.

Dátumot kapott a Hearthstone új kiegészítője

Már nem kell sokat várni az idei BlizzConon bemutatkozott Kobolds & Catacombs bővítményre, a Blizzard ezúttal napra pontos dátummal szolgált. Százharmincöt új kártyával, egyjátékos kampánnyal és új laptípusokkal bővül a repertoárunk.

Két hét múlva Switch-re költözik a Yooka-Laylee

Hosszú várakozást követően a fejlesztők bejelentették, hogy megjelenésre készen áll a Yooka-Laylee Nintendo Switch-átirata. Sokat kellett optimalizálni a portot, de megérte: a készítők szerint ez lesz a legjobb verzió.

Szerdán érkezik az új Bosszúállók előzetese

Ahogy az várható volt, a Russo-fivérek közösségi oldalain felbukkant számokat ábrázoló képek visszaszámlálást jelentenek, így holnap tényleg befut a Bosszúállók: Végtelen háború régóta várt első előzetese.

Mobilokra költözik a PUBG

A kínai Tencent megerősítette, hogy a Bluehole csapatával karöltve jelenleg is azon dolgoznak, hogy hamarosan mobileszközökön is játszható legyen az esztendő egyik legsikeresebb és egyben legvitatottabb játéka, a PlayerUnknown's Battlegrounds.

Jövőre kiegészül a Civilization VI

A Firaxis megerősítette, hogy a következő esztendő elején tartalmas kiegészítést kap a Civilization VI. A Rise and Fall rengeteg újdonsággal egészíti ki az alapjátékot, és akad köztük olyan is, ami a játékmenetet is megbolondítja majd.

HWSW: És... a Crysis fut rajta?

Volt idő, amikor a Crysis tökéletes futtatásához a kor legerősebb gépe sem volt elegendő. A Tom's Hardware megvizsgálta, hogy mire képesek a mai modern hardverek a 10 évvel ezelőtt megjelent játék alatt. Van is, nincs is meglepetés.

Friss pletykák az új Devil May Cryról

Hetekkel ezelőtt arról lehetett hallani, hogy készül a Devil May Cry-sorozat következő epizódja. Úgy tűnik, a hír nem kacsa, tényleg úton van Dante és Nero új kalandja, amiről most rengeteg részlet is napvilágot látott.

Cuphead - a Steamen viszik, mint a cukrot

Hiába rétegjáték és hiába őrülten nehéz a Cuphead, úgy tűnik, a StudioMDHR több éves fejlesztése beváltotta a hozzá fűzött reményeket. A csapat ugyanis a Twitteren megerősítette, már csak a Steamen elérték a bűvös egymilliós álomhatárt.

Online játék lesz a Remedy új projektje?

Egyre többet tudunk meg az Alan Wake és a Quantum Break fejlesztőjének új játékáról. Ezúttal a csapat legújabb álláshirdetése hintett el pár érdekességet a P7 munkacímen futó anyagról - ez alapján egy, a Destinyre hajazó címről lesz szó.