Hírarchívum - 2017. március

Frissítve: Új képek érkeztek a Tomb Raider-filmből

A forgatási fotók után megjelentek az első hivatalos képek a jövőre érkező Tomb Raider-filmből. Alicia Vikandert egy az egyben úgy öltöztették fel, mint az új generációs játékok Laráját - még a csákánya is megvan!

Destiny 2 - közelít a hivatalos bejelentés

A játék közösségi csatornáin az összes profil- és borítóképet lecserélték a Destiny 2 közelgő bejelentése apropóján. Egyelőre egy artworkkel és egy logóval kell beérnünk - utóbbi egyébként az, amelyik a kiszivárgott plakátokon is feltűnt.

Mától próbálható ki a Mirage: Arcane Warfare

Habár a végleges változatra májusig kell várnunk, ha előrendeled a játékot a Steamen, azonnal hozzáférést kapsz a zárt bétateszthez. Intenzív próbaidőszak veszi kezdetét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A március vége viszonylag csendesen telik majd, ami persze nem jelenti azt, hogy ne tartogatna néhány érdekességet a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összegző listánk!

Kickstarter - összejött a tízezredik játékos projekt

A Kickstarter üzemeltetői örömmel újságolták el, hogy a tízezredik játékos projekt is össze tudott szedni annyi támogatást az oldalon, amennyit a készítők szükségesnek láttak a megvalósításhoz.

Brit toplista: az élen kezdett az új Mass Effect

A rekorddöntés házon belül és az idei év eddigi játékfelhozatalát tekintve is elmaradt, egy aranyérem ugyanakkor összejött a múlt hétre a Mass Effect: Andromedának.

Final Fantasy XV - orvosolták a Chapter 13 hibáit

A Square Enix már februárban megígérte, hogy kijavítja a tizenharmadik fejezet legégetőbb hiányosságait. Nos, a masszív, 5,6 GB-ot nyomó patch már tölthető - ez ágyaz meg a holnap érkező Episode Gladiolus DLC-nek is.

A jövő hónapban jön a The Signal from Tölva

A Sir, You Are Being Hunted fejlesztői ezúttal egy robotos túlélőjátékot készítenek, amely a távoli jövőben játszódik. Ősi civilizációk romjait kutatjuk fel, miközben más gépek ellen harcolunk. Már dátumunk is van!

A The Witcher írója nem kap pénzt a játékok után

Andrzej Sapkowski, a Vaják-könyvek írója nem kap részesedést a The Witcher-játékok után a CD Projekttől, és azt is bevallotta, hogy még egyetlen résszel sem játszott. A szerzővel az Eurogamer ült le beszélgetni.

E3 2017: Nagy dobással készül a Nintendo

Kevesebb, mint három hónap van hátra az idei E3-ig, így nem meglepetés, hogy a nagy konzolgyártók egyre több infómorzsát osztanak meg a terveikről. A Nintendo of America elnöke nem is okoz csalódást a rajongóknak.