Hírarchívum - 2017. április

Injustice 2 - Superman pórul jár

Brainiac ugyan már a múlt héten beköszönt, de az igazi karakterbemutató videó csak most érkezett meg. A főgonosz még a Krypton bolygón orrolt meg az Acélemberre, a mindent eldöntő összecsapásra az Injustice 2-ben kerül sor.

What Remains of Edith Finch - az első 17 perc

A művészi alkotások szerelmesei jól járnak a héten, elvégre boltokba került a The Unfinished Swan készítőinek új játéka, a What Remains of Edith Finch. A címben szereplő hölgy arra keresi a választ, hogy miért haltak meg a családtagjai.

Konzolokra költözik az Infinite Minigolf

A magyar Zen Studios - a Pinball FX2 és a Castlestorm fejlesztője - bejelentette, hogy a Planet Minigolf folytatása konzolokon is napvilágot lát. Az Infinite Minigolf korai hozzáférésű változata PC-n már elérhető.

Outlast 2 - képözön a megjelenés előtt

Már csak egyet kell aludni az Outlast 2 megjelenésig, így azt javasoljuk, töltsétek el hasznosan az utolsó nyugalmas óráitokat! Holnaptól ugyanis minden játékosnak rémálmai lesznek - csak óvatosan az új képekkel!

Rengeteg állatra vadászunk a Hunting Simulatorban

A Bigben Interactive is lehetőséget lát a vadászós játékokban. A stílszerűen Hunting Simulator címen futó anyag júniusban érkezik, és harminchétféle állatot ejthetünk el benne. Manapság dőzsölhetnek a műfaj szerelmesei.

Tíz fontos dolog a Sniper: Ghost Warrior 3-ról

Holnap érkezik a Sniper: Ghost Warrior 3, de ha eddig nem tudtad hova tenni a lövöldét, akkor a CI Games jóvoltából itt van egy gyorstalpaló. A videó a játék 10 legfontosabb jellegzetességéről rántja le a leplet.

Böngészőben is játszható az első Tomb Raider

Egy tehetséges modder az elmúlt hónapok során azon fáradozott, hogy az 1996-os Tomb Raidert átültesse webböngészőkre. Az OpenLara projekt végre révbe ért, egy kattintás után te is elérheted a klasszikus TPS-t.

Brit toplista: negyedszer is Ghost Recon

A dobozos játékmegjelenések szempontjából csendes volt a múlt hét, így a brit játékeladási toplistán sem történt túl sok változás. Az aranyérmet ezúttal is a Ghost Recon: Wildlands vihette haza.

Lelőtték a GTA V Red Dead Redemption-modját

Körülbelül három éve készült az a mod, ami arra volt hivatott, hogy beköltöztesse a Red Dead Redemptiont a GTA V motorja alá. A játékból pénteken jelent meg az első trailer, valószínűleg ez keltette fel a kiadó ügyvédeinek figyelmét.

DOTA 2 - telefonszám kell a rangsorolt meccsekhez

Fontos frissítés érkezett a DOTA 2-höz a napokban. A javítás legdrasztikusabb változtatása, hogy telefonszámhoz köti a rangsorolt meccsek játszását, a Valve így szeretné elejét venni a visszaéléseknek.