Hírarchívum - 2017. április

Sniper: Ghost Warrior 3 - multiplayer nélkül debütált

A mai napon hivatalosan is elrajtolt a CI Games Sniper-sorozatának új felvonása, a Sniper: Ghost Warrior 3. A premier viszont nem volt zökkenőmentes, ugyanis mint kiderült, multiplayer mód nélkül került forgalomba a shooter.

Májusban jön a NieR: Automata DLC-je

Múlt héten mutatkozott be a NieR: Automata első letölthető kiegészítése, a 3C3C1D119440927, ami a friss hírek szerint már jövő héten, május első hetében elérhető lesz a rajongók számára.

HWSW: Újabb pénzkeresési lehetőség a Twitchen

Eddig csak a Twitch-partnerprogram résztvevői juthattak bevételekhez, hamarosan viszont elindul az Affiliate Program, ami már minden rendszeresen tartalmat közvetítő és állandó nézőszámmal rendelkező streamernek szól.

Xbox One-ra költözhet a Broken Age

A Double Fine kalandjátéka szinte napra pontosan, két évvel ezelőtt jelent meg (illetve fejeződött be), és most úgy tűnik, végre Xbox One-ra is megjelenhet. A PEGI buktatta le az új jövevényt.

Overwatch - három új pálya készül a fejlesztőknél

Miután a rajongók jelezték a Blizzard felé, hogy esetleg jöhetne több új pálya is az Overwatch-hoz, a játék direktora igyekezett mindenkit megnyugtatni: jelenleg három pálya készül náluk párhuzamosan, és ezek meg is jelenhetnek idén.

Befutott a Kingsman: The Golden Circle előzetese

A múlt heti teasert követően megérkezett a Kingsman: The Golden Circle első előzetese. A folytatáshoz is komplett sztárgárdát rántottak össze a készítők, a trailerben fel is sorakozik mindenki becsülettel.

Csúszik a Resident Evil 7 ingyenes DLC-je

Az eredeti tervekkel ellentétben nem jelenik meg tavasszal a Resident Evil 7 ingyenes DLC-je. A készítők szerint a kiegészítő még nem hozza azt a szintet, amit az alapjáték, ezért csiszolnának rajta.

Az idei évet is lekésik a Square Enix nagyágyúi

Habár a Square Enix még mindig nem hajlandó megmondani, hogy mikor fejezik be a Kingdom Hearts harmadik részét és a felújított Final Fantasy VII-et, egy befektetőknek kiadott dokumentum szerint az idei évet mindkét játék lekési.

Shadow of War - indul a felszerelésvadászat!

A Middle-earth: Shadow of Warban nemcsak a képességeinket, de a felszereléseinket is fejleszthetjük, szóval az izmosabb ellenséges csapatokat már az értékesebb jutalom miatt is érdemes lehet megtámadni.

Máris jöhet a PC-s Vanquish?

A Nier: Automatával intenzív időszak ért véget a Platinum srácainál, úgy tűnik, most már jut idő néhány régi elmaradás elpótlására. Teaselésbe kezdett a csapat, jöhet a PC-s Vanquish és a Bayonetta 3 is.