Hírarchívum - 2018. január

Blogajánló: A félelem, a játékok és a művészet esete

Ezen a héten is sok érdekes írás született a Gamekapocs blogszekciójában, a Heti Blogajánló pedig segít olvasnivalót találni erre a - Szegeden legalábbis - borongós vasárnap délutánra.

Rainbow Six: Siege - nem lesz áremelkedés

Pénteken jelentette be a Ubisoft, hogy változtat a Rainbow Six: Siege különböző kiadásain, illetve azok árcéduláján. Az új árszabás azonban nem nyerte el a rajongók tetszését, amire a francia kiadó azonnal reagált.

Age of Empires: Definitive Edition - Xbox One-ra is?

Nyakunkon a felújított Age of Empires megjelenése, de úgy néz ki, a Microsoft eddig ügyesen titkolta, hogy a népszerű stratégiai játék nemcsak PC-re, de Xbox One-ra is megvásárolható lesz.

Úgy néz ki, ősszel jön a Pókember-játék

A Red Dead Redemption folytatásának megjelenési dátuma után az Insomniac-féle Pókember-játék megjelenési dátumát is élesítette a dán webáruház, a Coolshop. Szerintük ősszel érkezik majd a játék.

Mobilokra költözik a Friday the 13th

Újra fellángolt a Péntek 13-láz, ezúttal egy izometrikus nézetben játszódó játék érkezik Friday the 13th: Killer Puzzle címmel. Kicsit karikatúraszerű, de nem kevésbé véres, mint a Blue Wizard Digital korábbi játéka, a Slayaway Camp.

Briliáns felvételeken a Code Vein

A Bandai Namco a minap San Franciscóban demózta a Dark Soulsra hajazó Code Veint, így most hosszabban is beleleshetünk az Area-D2-es terület alatt húzódó földalatti városba, ahol számos szörny les a vámpír hőseinkre.

PUBG - már 4 millió játékos Xbox One-on

Töretlenül növekszik a PlayerUnknown’s Battlegrounds játékosbázisa. Az új rekordot az Game Preview programban szereplő Xbox One-os verzió szállította. A decemberi premier óta már 4 millióra duzzadt a rajongótábor.

Ni no Kuni II - így visznek életet a karakterekbe

Ezúttal a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom kulisszatitkaival ismerkedhetünk meg, a Level-5 csapata a karakterek születéséről beszél az új videóban. Minden hős elnyeri majd az empátiánkat, megható jelenetek sorát teszik a játékba.

Ennyi volt: az Epic leállítja a Paragont

Az Epic Games bejelentette, hogy április végén elkaszálja a Paragont. Levelükben minden rajongótól elnézést kérnek, akik pedig valódi pénzt költöttek rá, mindent visszakapnak. A MOBA soha nem lép már ki a bétafázisból.

Próbáld ki a hétvégén a Black Desert Online-t!

A Pearl Abyss furcsa MMORPG-je vasárnapig nyílt hétvégét tart. A Black Desert Online azért is érdekes, mert nemcsak harcolnunk kell benne, akár még egy sörfőzdét is üzemeltethetünk, ha kedvünk tartja.