Hírarchívum - 2018. január

Befutott a Monster Hunter World launch trailere

Tegnap végre boltokba került a Capcom szörnyvadászós RPG-je. A Monster Hunter World egy sor Nintendo-exkluzív epizód után költözött át PlayStation 4-re és Xbox One-ra - a PC-s verzió ősszel érkezik.

Call of Duty: WWII - két perc az új kiegészítővel

Jövő héten válik letölthetővé a Call of Duy: WWII első pályacsomagja, a The Resistance. A Sledgehammer srácai egy vadonatúj trailerrel hangolnak a premierre, ami kiváló ízelítőt ad abból, hogy mi minden vár ránk.

Xbox Game Pass - a first-party címek maradnak

Az Xbox Game Pass felhozatalában folyamatosan rotálják a résztvevő játékokat, így félő volt, hogy hiába szerepelnek benne a Microsoft friss címei, idővel kikerülnek a kínálatból. Szerencsére nem ez a helyzet.

Megújulhat a Steam Big Picture módja (is)

Habár a Valve még nem jelentette be formálisan, állítólag a cég már dolgozik a Steam dizájnjának megújításán. A legutóbbi hírek szerint az átalakulás a Big Picture módot is érinti.

For Honor - jönnek a dedikált szerverek

Február közepén veszi kezdetét a For Honor ötödik szezonja, amely egy sor változtatást és újdonságot hoz magával. Külön öröm, hogy végre dedikált szervereket is kapnak a játékosok.

The Stick of Truth - az új konzolokra is kapható lesz

A South Park: The Stick of Truth-t csak akkor tudták beszerezni a PlayStation 4-en és az Xbox One-on játszók, ha előrendelték a folytatást, a The Fractured but Whole-t. Hamarosan azonban önállóan is kapható lesz a játék az új konzolokra.

Rainbow Six: Siege - csendben árat emelt a Ubisoft

Nyakunkon a Rainbow Six: Siege harmadik szezonja, amely egy négy hétig tartó zombis eventet is magával hoz. Emellett a kiadó változtatott a játék különféle kiadásain - nem biztos, hogy a jó irányba.

PixARK - minecraftosodik az ARK: Survival Evolved

A Snail Games úgy gondolta, remek ötlet lenne keresztezni a Minecraftot és az ARK: Survival Evolvedet. Az eredmény? Egy voxelgrafikás, nyitott világú túlélőjáték, amelyben nagy szerep jut az építkezésnek. Márciusban már játszható lesz.

Sea of Thieves - két nappal tovább bétázhatunk

Tegnapelőtt startolt el a Sea of Thieves zárt bétatesztje PC-n és Xbox One-on, ám a szervergondok miatt a Rare úgy döntött, két nappal meghosszabbítja a próbaidőszakot. Egészen jövő hét szerdáig kalózkodhatunk.

Fallout 4 - ingyenes hétvégék PC-n és Xbox One-on

A Bethesda jóvoltából a két platform tulajdonosai ingyen kipróbálhatják a posztapokaliptikus szerepjátékot. A sort az Xbox One-osok nyitják ezen a hétvégén, majd a jövő héten a számítógépes verziót nyüstölhetjük.