Hírarchívum - 2018. december

Switchre is jön a Rad Rodgers

A HandyGames megerősítette, hogy a tavasszal PC-re és konzolokra megjelent Rad Rodgers jövő év elején kap egy új kiadást, amit a játék tulajdonosai ingyen szerezhetnek majd be. A Rad Rodgers: Radical Edition ráadásul Switchre is jön.

Az Insomniacnál landolt a Telltale vezető írója

A szomorú sorsra jutott Telltale Games első számú írója jövőre már az Insomniac berkein belül folytathatja a munkáját. Mary Kenney korábban a The Walking Dead utolsó évadán, előtte pedig a Batman: The Enemy Within epizódjain dolgozott.

Már megint perelik a Fortnite-ot

Nincs új a nap alatt, ismét a Fortnite egyik tánca miatt perelik az Epic Gamest. Ezúttal a Kaliforniába jöttem sztárja, Alfonso Ribeiro indított jogi eljárást a Carlton néven elhíresült mozdulatai miatt.

SAO: Fatal Bullet - új előzetesek érkeztek

Sűrű napot zárt a Sword Art Online a Bandai Namco YouTube-csatornáján. Saját trailert kapott a Sword Art Online: Fatal Bullet legteljesebb kiadása, valamint a január közepén érkező Dissonance of the Nexus DLC is.

Hivatalos Warhammer 40K-animációs sorozat készül

Angels of Death alcímmel készít animációs sorozatot a Games Workshop. A Warhammer 40K univerzumában játszódó széria munkálataiban a Helsreach és a Guardsman rajongói projektek készítői is részt vesznek.

Battlefield V - meddig maradjunk talpon?

A DICE komoly változtatásokat eszközölt a Battlefield V-ben, most azonban a közösség nyomására hamar visszahátrált az egészből. A ludas ezúttal a TTK értéke volt, vagyis az, hogy milyen gyorsan lehessen megölni az ellenfeleinket.

Saját képregényt kap a PS4-es Marvel's Spider-Man

Az Insomniac az idei év egyik legfantasztikusabb PS4-exkluzívját és talán minden idők egyik legjobb szuperhősjátékát tette le az asztalra a Marvel's Spider-Mannel. A játék olyan jól sikerült, hogy most saját képregény-sorozatot is kap a Marveltől.

Ismét ingyenes a Sins of a Solar Empire: Rebellion

Most ingyen bezsebelhetitek a Stardock Corporation nagysikerű 4X stratégiai játékát. A Sins of a Solar Empire: Rebellion egy új DLC-csomaggal egészült ki, ennek apropóján pedig most a Steam-könyvtárunkhoz adhatjuk a teljes alapjátékot.

Pillars of Eternity II - jövőre konzolokra is

Az Obsidian szerencsére nem feledkezett meg a Pillars of Eternity-folytatás korábban ígért konzolos változatairól, ráadásul az átiratok megjelenését a Microsoft-féle felvásárlás sem befolyásolja. Mindezt a stúdió erősítette meg.

Publikus tesztverziót kapott a rajongói KKND

A KKND Remake Development Team hivatalosan is megerősítette, hogy gőzerővel dolgoznak a Krush Kill ‘N Destroy rajongói felújításán. A munkálatok jól haladnak, és már el is érhető egy publikus tesztverzió.