Hírarchívum - 2018. december

Befutott a Men in Black: International előzetese

Az idegen lényeket nemcsak az Egyesült Államokban kell kordában tartani - ez egy internacionális, sőt intergalaktikus feladat! Ezúttal Tessa Thompson és Chris Hemsworth csatlakoznak a fekete ruhások szervezetéhez.

Megint rendező nélkül maradt az Uncharted-film

Eddig sem volt zökkenőmentes az Uncharted-film sorsa, a helyzet pedig most sem fest rózsásan. A mozis feldolgozás élén álló Shawn Levy otthagyta a produkciót, ezzel Nathan Drake története ismét rendező nélkül maradt.

Spider-Man - megkaptuk Tobey Maguire kosztümét

Az Insomniac-féle Spider-Man igazi ínyencség lett a Pókember-rajongók számára, egy valami azonban nagyon is hiányzott Peter Parker ruhásszekrényéből. Mostantól azonban mi is Sam Raimi trilógiájának ikonikus kosztümében himbálózhatunk.

Iron Harvest - így fest a multiplayer

Javában zajlik az Iron Harvest második alfatesztje, melynek során a játék előrendelői a többjátékos módot próbálhatják ki. A KING Art Games összeállított egy kis ízelítőt az online akcióból.

Amerikai toplista: a csúcson a Red Dead 2

Felemás hónapon van túl az amerikai játékpiac az NPD Group legfrissebb jelentése szerint. A legkelendőbb játék - minden meglepetés nélkül - a Red Dead Redemption 2 lett, míg a konzoloknál a Switch győzedelmeskedett.

Succubus - jön az Agony akciódús spin-offja

Túl gyengének érezted magad az Agonyban? Szívesen végiggyilkolnád magadat a poklon? Akkor a Succubus a te játékod lesz, amelyben egy csini démonhölgyet irányítva állhatsz bosszút az egykori uralkodók haláláért.

Sztoritraileren a Jump Force

Nem semmi teljesítmény a Sholen Jump mangahőseit egyetlen világban összeereszteni - a legfrissebb sztoritrailer elmeséli, hogyan jöhetett végre ez a terjedelmes crossover. Emellett még több karaktert erősített meg a Bandai Namco.

Outward - márciusban jön a nyitott világú RPG

A Nine Dots csapatának sandbox szerepjátéka mély szimulációt és immerziót ígér, ahol saját testi szükségleteinkre is figyelnünk kell, cselekedeteink pedig kihatnak a világ sorsára is. Ilyen ajánlólevél mellett a márciusi premier igen távolinak tűnik.

Ilyen a Razer xboxos egér-billentyűzet kombója

A Razer az első olyan vállalat, ami dedikált egeret és billentyűzetet szán az Xbox One-felhasználóknak, miután a konzolt felkészítették az említett perifériák támogatására. A vezeték nélküli Razer Turret-szett 250 dollárt kóstál.

Még egy napot kell várnunk az Atlasra

Noha tegnapra vártunk a Studio Wildcard kalózos MMO-jának Early Access-változatát, végül csak két nappal később, azaz holnap startol el a Steamen. Ezt még könnyen lenyeljük, cserébe egy bővített gameplay bemutatót kaptunk.