Hírarchívum - 2018. december

For Honor - terítéken a harmadik év menetrendje

Januártól a harmadik évébe lép a For Honor, azonban a Ubisoft nem állítja le a játék támogatását; új harcosokkal, izgalmas pályákkal és szezonális eventekkel jövőre is bőven el leszünk látva.

Overwatch - középpontban a karácsonyi süti

A karácsony alkalmából idén is ünnepi videóval készült a rajongóknak a Blizzard, melyben ezúttal Reaper és Tracer a Mikulás csokis kekszéért folytatott küzdelmét láthatjuk. És persze közben nem feledkezünk meg Winter Wonderlandről sem.

Szállingóznak az Ace Combat 7-es repülők

Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb rövid előzetesek az Ace Combat 7: Skies Unknown repülőgépes arzenáljáról. A megjelenésre ugyan még várni kell, de legalább a változatosságra garantáltan nem lesz panasz.

Túl a 200 millión a PUBG Mobile

A legújabb adatok szerint a PlayerUnknown’s Battlegrounds battle royale-játék mobiltelefonokra szánt verziója utolérte a Fortnite játékoslétszámát. Mostanra mindkét játék 200 milliónál is több felhasználóval rendelkezik.

Itt a viharokkal teli DLC az új Tomb Raiderhez

A Shadow of the Tomb Raider: The Pillar a második DLC a megjelenés utánra tervezett hét új kaland közül, melyben Lara ismét a természet erőivel veszi fel a küzdelmet. Meg persze közben mindenki mással is.

Élőszereplős előzetest kapott a Life is Strange 2

Sőt, még a folytatás megjelenési dátuma is megérkezett! Nem kell már sokáig várni a rajongóknak a Life is Strange 2: Episode 2 érkezéséig, hiszen az még a tél során befut. Addig az említett élőszereplős videóval üthetjük el az időt.

Holnap rajtol el a Dreams bétatesztje

Ha korábban feliratkoztál a Media Molecule hírlevelére, akkor számodra jó hír, hogy holnaptól már ki is próbálhatod a LittleBigPlanet fejlesztőinek legújabb, évek óta készülő játékát, a Dreamst.

Eladási rekordot döntött Amerikában a Switch

Az NDP Group legutóbbi beszámolója szerint a Nintendo Switch időarányosan a jelenlegi generáció legjobban fogyó konzolja lett Észak-Amerikában, köszönhetően annak, hogy tavaly márciustól novemberig több mint 8,7 milliót adtak el belőle.

Elképesztő évet produkált a Twitch

Nemrég került sor a Twitch legutóbbi heti műsorára, ahol a munkatársak összefoglalták az idei évben elért eredményeket. A számok alapján elképesztően jól sikerült 2018 a streaming-oldalnak.

Devil May Cry 5 - színre lép V

Új, játékmenet-pillanatokkal vastagon nyakon locsolt előzetest kapott a Devil May Cry-sorozat következő felvonása, amiben V is játszható lesz majd. A friss trailer többek között az ő képességeire koncentrál.