Hírarchívum - 2018. december

Megjelent a Last Year: The Nightmare

A slasher horrorfilmek hangulatát idéző aszimmetrikus horrorjáték már elérhető a Discord boltjában. A Last Year: The Nightmare-ben öt diák menekül egy pszichopata gyilkos elől - csak a leleményességükön múlik a túlélésük.

Ez lenne a Red Dead Redemption 2 PC-s verziója?

Noha a Red Dead Redemption 2 hivatalosan csak PS4-re és Xbox One-ra elérhető, felkerült a netre az állítólagos PC-s verziót bemutató videó. Könnyen lehet, hogy átverés az egész, ám attól még elég profi és hihető munka.

Élesedett a PUBG negyedik térképe

A PlayerUnknown’s Battlegrounds legújabb PC-s frissítésével befutott a régóta várt havas pálya, a Vikendi. Ezzel együtt elérhetővé vált a Vikendi Survival Pass is, aminek van egy 10 dolláros prémiumváltozata.

Húszéves az Anno-sorozat, ingyenes az Anno 1602

A népszerű városépítő stratégia már a második évtizedébe lépett, és ennek örömére a Ubisoft december 22-ig ingyenessé tette a legelső epizódot, az Anno 1602: Creation of a New Worldöt. Az új rész bétájára is regisztrálhatunk.

Megérkezett az új Hellboy első előzetese

Guillermo del Torónak nem adatott meg, hogy trilógiává bővítse a két epizódot megélt Hellboyt. Helyette egy másik gárda hozott össze egy teljesen új kalandot, ami mintha hangvételében még lazább lenne.

Jövő márciusban jön a The Last of Us: Part II?

Továbbra sem tudni, mikor jelenik meg a The Last of Us második felvonása, de talán egy friss szivárgásnak köszönhetően közelebb kerülünk a megoldáshoz. Az olasz Amazon oldalán ugyanis felbukkant egy tavaszi dátum.

VR-kitérőt kap az Angry Birds-sorozat

A Rovio jelentése szerint a jövő év elején új platformot hódít meg a 2009-ben bemutatott Angry Birds-sorozat, ugyanis érkezik egy kifejezetten VR-szemüvegekre fejlesztett változat.

God of War - Kratos mesés utazása

A God of War nemcsak megújult játékmenete és emlékezetes pillanatai miatt az év egyik legjobb játéka, hanem varázslatos zenei aláfestése miatt is. A Santa Monica Studios ez utóbbiról emlékezik most meg egy zenés videóval.

Hitman 2 - reszkessetek, betörők!

A Hitman rajongói számára bizonyára ismerősen cseng a Holiday Hoarders esemény. Az előző felvonásban bemutatott karácsonyi móka a folytatásra is visszatér, úgyhogy itt az ideje, hogy ismét reszkessenek a betörők!

Cyberpunk 2077 - 2020 elején jelenhet meg?

Az egyik lengyel elemzőcég, a StockWatch legfrissebb elemzése szerint a CD Projekt RED sokak által várt akció-szerepjátéka, a Cyberpunk 2077 valamikor 2019-es üzleti év negyedik negyedében jelenhet meg.