Hírarchívum - 2018. március

Újra TV-sorozat készül a Street Fighterből

Zöld utat kapott egy új élőszereplős Street Fighter-sorozat, amit az Assassin’s Fist című 2014-es websorozat alkotói raknak össze. Ha mondhatjuk így, remek kezekbe került a frencsájz, nagyobb költségvetéssel bármi lehet belőle.

Maelstrom - tengeri csaták egy fantasy világban

A Gunpowder Games a Kickstarteren gyűjt legújabb játékára, a Maelstromra, amely elsősorban a tengeri csatákra fókuszál. A csavar annyi, hogy egy fantasy világban hajózhatunk, amely gyorsabb tempójú, mint a Sea of Thieves.

GDC 2018: PUBG - az első képek az új térképről

A San Fransisco-i rendezvényen tartott beszélgetés során leplezte le Brendan "PlayerUnknown" Greene a PUBG legújabb térképét, amely sokkal kisebb lesz, mint az előző kettő. Egy alig 4x4 kilométeres trópusi terepről van szó.

Íme, a Far Cry 5 első órája

A sajtó képviselői - köztük mi is - már rátették a mancsukat a Far Cry 5 végleges verziójára, így a játék első óráját vágatlanul be tudjuk mutatni. Hősünk, az új seriffhelyettes Hope megyébe érkezik, hogy kézre kerítse Joseph Seedet.

The Elder Scrolls Online - érkezik az új kiegészítő

A Bethesda Softworks bejelentette, hogy a The Elder Scrolls Online következő bővítménye Summerset névre hallgat. Ezúttal a high-elfek otthonába látogatunk el, és az új zóna mellett friss képességek és csaták várnak ránk.

The Bard’s Tale IV - 45 perc gameplay

Végre tisztességes gameplay bemutatót láthatunk az inXile Entertainment új játékáról, amely a klasszikus RPG folytatása lesz. A Kickstarter-támogatóknak szánt alfaverzióról van szó, amely más most is nagyon látványos.

Chris Evans is kiszáll a Marvel moziverzumából?

A Bosszúállók: Végtelen háború egyértelmű mérföldkő lesz a Marvel moziverzuma életében, de több régi szereplőnek is a végső állomást jelenti majd a Thanosszal való nagy összecsapás.

Premier előtti utolsó traileren az Ash of Gods

A mai napon megjelent az orosz AurumDust The Banner Saga-sorozat ihlette fejlesztése, az Ash of Gods. A premier alkalmából pedig befutott az ilyenkor szokásos utolsó kedvcsináló is.

Áprilisban zárt bétázik a visszatérő Defiance

Április végén rajtol el a visszatérő Defiance zárt bétatesztje, amire a márciusi bejelentés óta jelentkezhettek. A próbakör mindhárom platformon játszható lesz, igaz, PlayStation 4-en csak Észak-Amerikából érhető majd el a béta.

Finomhangolt kiadást kap a Space Hulk: Deathwing

Májusban újdonságokkal és finomításokkal telepakolt Enhanced-kiadást kap az egyébként eléggé középszerűre sikerült Space Hulk: Deathwing. A Focus Home Interactive a bejelentés mellé egy videót is kiadott, amit a hajtás után találtok.