Hírarchívum - 2018. március

Pink Basilisk - magyar startup visz színt a játékodba

Mármint szó szerint: egy magyar csapat olyan videojátékos kiegészítőt tervezett, amely a monitorod mellől, színekkel ad vissza kulcsfontosságú információkat a játékkal kapcsolatban. Így neked csak az akcióra kell fókuszálnod.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Extrém sűrű volt az idei március, és még mindig nem értünk a végére: holnap landol a boltokban a Far Cry ötödik felvonása, ahol montanai Hope megyébe látogatunk, hogy kifüstöljük az Eden's Gate szektát.

Hivatalos: Xbox One-ra is megjelenik a Hellblade

A Ninja Theory a hétvégén bejelentette, hogy hamarosan Xbox One-on is tiszteletét teszi a Hellblade: Senua's Sacrifice, amely sokak szerint a tavalyi év egyik legjobb játéka volt.

Gravel - tűzön, vizen, DLC-ben

Jövő héten érkezik a Gravel első kiegészítőcsomagja, az Ice and Fire. A DLC-ben Izland felé vesszük az irányt, a hó és a vulkánok birodalmában hajthatjuk majd meg a járgányainkat.

Mozgásban a God Eater 3

A hétvégén tartotta meg a Bandai Namco a God Eater-rajongók éves közösségi eseményét Tokióban, ahol természetesen a God Eater 3-at is megmutatták. Mozgóképes kedvcsinálók következnek.

GDC 2018: 2020-ban jöhet a felújított System Shock

Habár a legtöbb csapatnál egy projekt szüneteltetése egyenlő a fejlesztés leállításával, úgy tűnik, a Nightdive Studios komolyan gondolja, hogy folytatják a munkálatokat. A minap felvázolták a terveiket.

GDC 2018: Battlefieldezni tanul az AI

Az Electronic Arts a Game Developers Conference apropóján rántotta le a leplet a SEED legújabb projektjéről: a csapat olyan mesterséges intelligenciát rakott össze, amely battlefieldezni tanul.

GDC 2018: Kasszát robbantott tavaly a Steam

A GDC-n összesítette a SteamSpy a Valve platformjának tavalyi évét. Eszerint a Steam 2017-ben hozta a legtöbb bevételt a fejlesztőcégnek, a legnagyobb siker pedig messze a PlayerUnknown's Battlegrounds volt.

Kulisszák mögött a God of War

Sajátos apa-fiú kapcsolat van Kratos és Atreus között, erről a kötelékről szól a God of War legújabb videója. A Sony Santa Monica srácai mesélnek a két főhős dinamikájáról, amely kulcsfontosságú lesz az új God of Warban.

Majdnem launch traileren az MX vs. ATV: All Out

Már itt kopogtat az ajtón a legújabb MX vs. ATV-játék - pontosabban az előrendelők már játszhatnak is vele. A legújabb előzetes az All Out multiplayer szegmensére fókuszál. Egyedi játékmódokat és bajnokságokat hozhatunk létre.