Hírarchívum - 2018. július

Jövőre jön az animációs Sly Cooper-tévésorozat

Hosszas csend után ismét életjelet adott magáról a 2016 környékén bejelentett Sly Cooper-animációs sorozat. Ha hinni lehet a mostani híreknek, akkor a régóta várt széria jövőre mutatkozik be.

Hétmillió dollárnál jár a Shenmue III gyűjtése

Nemrég frissült a Shenmue III Kickstarter-oldala, ahol a Ys Net hivatalosan is megerősítette, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a harmadik rész gyűjtése. A rajongók 7 millió dollárt dobtak eddig össze.

Nem lesz Xbox Play Anywhere-játék az új Halo?

Bár még nagyon messze van az E3-on bemutatott Halo: Infinite megjelenése, a legutóbbi hírek szerint hiába jön PC-re és Xbox One-ra is a játék, az Xbox Play Anywhere-lehetőséget nem fogja támogatni.

Komoly gondban a Driveclub fejlesztőcsapata?

Nagyon úgy néz ki, hogy hiába mentette meg a Codemasters a Driveclub fejlesztőit, az Onrush pocsék eladásai után a csapat jövője ismét bizonytalanná vált. Egyelőre csak létszámleépítésekről lehet hallani.

Brit toplista: még mindig élen a Crash-trilógia

Nyári uborkaszezon ide vagy oda, a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy újabb, hetek óta tartó uralkodása akkor is megsüvegelendő eredmény. Márpedig az időközben multiplatformmá vált feldolgozás továbbra sem talált legyőzőre.

Free-to-playre vált a Raiders of the Broken Planet

A spanyol MercurySteam bejelentette, hogy a Raiders of the Broken Planet immáron Spacelords címen fut, ráadásul free-to-play modellre váltott. Talán így több játékosig eljuthat korunk egyik meg nem értett sci-fi shootere.

S.O.N - az eltűnt csemete nyomában

A S.O.N a found footage-filmek és korunk belső nézetes horrorjátékainak legjobb tulajdonságait ötvözi. A PS4-exkluzív anyagban egy elkeseredett apát irányítunk, aki eltűnt fiát keresi egy pennsylvaniai erdőben.

Szeptemberben jön a Pathfinder: Kingmaker

A közösségi finanszírozásból készülő Pathfinder: Kingmaker szeptemberben végre boltokba kerül - erősítette meg a Deep Silver. Az izometrikus RPG sztoriját Chris Avellone jegyzi, míg a zenéért Inon Zur felel.

Megvan a Farming Simulator 19 dátuma

A játék hivatalos Twitter-csatornáján erősítette meg a Giants csapata a Farming Simulator 19 megjelenési dátumát. Az agrárszimulátor november végén veszi be a boltokat, addig a minimum gépigénnyel szemezgethetünk.

Demót kapott a Shadow of War

Több mint fél évvel az alapjáték megjelenése után kipróbálható változatot kapott a Middle-earth: Shadow of War. A demóban a Núrn régió összes küldetését teljesíthetjük, és még orksereget is toborozhatunk.