Hírarchívum - 2018. július

No Man's Sky - várat magára a GOG-os multiplayer

Megjelent a No Man's Sky legújabb nagy frissítése, a NEXT, amely többek közt a várva várt multiplayer-funkciókat implementálja a Hello Games játékába. Ha a GOG DRM-mentes változatát vásároltátok meg, akkor viszont van egy rossz hírünk.

Anthem - részletek a lootról és a fejlődésről

Az Anthem producere, Mark Darrah elég aktív volt mostanában Twitteren. Jópár kérdésre választ kaphattunk tőle a játék kapcsán, így szó esett a fegyverekről, a páncélunk testreszabhatóságáról és a fejlődési rendszerről is.

Konzolokra költözik a Realm Royale

A Paladins battle royale-módjaként elstartolt Realm Royale PC-n már teljesen egyedi játékká nőtte ki magát, hiába van még csupán Early Access-stádiumban. A Hi-Rez a többieket sem hagyja ki a jóból - jövő héten startol a konzolos bétateszt.

Forza Horizon 4 - ilyen lesz a téli versenyzés

Folytatódik a Forza Horizon 4 legnagyobb újdonságának, az évszakoknak a részletes bemutatása. A legújabb felvétel a téli versenyzés szépségeit mutatja be, több mint egy órában.

The Occupation - nyomozós thriller októbertől

Vadonatúj nyomozós thrillert jelentett be a Sold Out és a White Paper Games, aminek a különlegessége, hogy valós időben zajlik majd a nyomozás. A premierre októberben kerül sor.

FIFA 19 - még élethűbb lesz a cselezés

Kapott egy friss előzetest a FIFA-sorozat idei kiadása, ami a játék megújult Active Touch-rendszerének főbb újdonságait, finomságait igyekszik részletesen bemutatni, természetesen látványos cselek kíséretében.

Jövő hónapban jelenik meg a Guacamelee! 2

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a mexikói folklórból táplálkozó Guacamelee! folytatása, ami a DrinkBox Studios tájékoztatása szerint augusztus utolsó felében mutatkozik majd be.

Új névvel érkezik az NBA Playgrounds 2

A Saber Interactive-féle NBA Playgrounds második része hivatalosan is csatlakozott az NBA 2K világához, miután a játékot a 2K Sports fogja majd kiadni. Hogy ez a változás mennyire érinti majd a játékot, arról egyelőre nem esett szó.

Robert De Niro is szerepel az új Joker-filmben?

A The Hollywood Reporter legfrissebb beszámolója szerint Robert De Niro jelenleg is tárgyal a Warner Bros. vezetőségével, így nem kizárt, hogy ő is csatlakozni fog a különálló Joker-filmhez.

Streaming konzollal is készül a Microsoft 2020-ra?

A jól értesült Thurott.com ezúttal is szaftos információkat szállított a legújabb Xbox-családról. A hagyományos konzol mellett egy streaming boxszal is készül a Microsoft, amely esetében a játékok futtatását egy külső szerver végzi.