Hírarchívum - 2018. július

Fél óra a PC-s Madden NFL 19 társaságában

Több mint egy évtized telt el a legutolsó PC-s Madden NFL óta, ám az idei rész végre erre a platformra is megjelenik. Bizonyára sokat kíváncsiak rá, hogyan fest a Madden NFL 19 számítógépeken. A GameSpot videója most megmutatja.

NHL 19 - ennyit javult az ütközések fizikája

Az EA Sports közelgő hokiszimulátorában teljesen lecserélték az ütközésekért felelős fizikát. Az élethűbb bodycheckeket most ti is megcsodálhatjátok az NHL 19 legújabb előzetesében - még ebben is van taktikai lehetőség!

Megvan az Astro Bot: Rescue Mission dátuma

Az E3-on bemutatkozott PlayStation VR-exkluzív címben egy barátságos robotot irányítunk. A platformelemek és a fejtörők sem hiányozhatnak az Astro Bot: Rescue Missionből, amely most napra pontos dátumot kapott.

Összeáll a Ghost Recon és a Rainbow Six

Nem lepődtünk meg azon, hogy a Ubisoft két taktikai akciójátékának kommandósai egyesítik erőiket, de miért vártak eddig a crossoverre? Mától a Rainbow Six operátorai is csatlakoznak a bolíviai drogelhárításhoz.

Close to the Sun - menekülés Nikola Tesla hajójáról

Az olasz Storm in the Teacup alkotását nem titkoltan a BioShock ihlette. A Close to the Sun egy art deco stílusjegyeket magán viselő hajón játszódik, amit a sztori szerint a híres feltaláló, Nikola Tesla tervezett. Ám korán beüt a baj!

Októberben indul a Fallout 76 bétatesztje

A Bethesda megerősítette, hogy októberben rendezik a Fallout 76 bétatesztjét. A próbalehetőségen csak azok vehetnek részt, akik előrendelik a túlélőjátékot. Elsőként csak néhány játékost engednek be, később ez bővülni fog.

Tíz percig mozog a Shadow of the Tomb Raider

A Square és az Eidos Montréal jóvoltából most tíz percen keresztül nézhetjük az új Tomb Raidert mozgás közben. A gameplay videó Paititi városát mutatja be, amely Lara egyik kiindulópontja lesz a kalandozás során.

Frissítve: Két hét múlva itt a PES 2019 demója

Mint minden évben, idén sem maradnak kipróbálható változat nélkül a Pro Evolution Soccer-rajongók. A legfrissebb rész újdonságait augusztus elején bárki letesztelheti a 12 csapat egyikét irányítva. Már gépigényünk is van!

World of Warcraft - a tenger leánya hazatér

A Blizzard szokásához hűen ismét egy szemkápráztató animációs miniszériával segít minket ráhangolódni a következő World of Warcraft-kiegészítőre. A Warbringers első részében Jaina Proudmoore hazatérését kísérhetjük szemmel.

Megérkezett az új Alita: A harc angyala trailer

Az első előzetes után elég sok idő telt már el, így közeledve a jövő év elején esedékes hazai bemutatóhoz időszerű volt, hogy ismét halljunk valamit Yukito Kishiro népszerű mangájának filmes változatáról.