Hírarchívum - 2018. július

Frissítést kapott az Antigraviator

Megkapja első nagyobb frissítését a Cybernetic Walrus által fejlesztett versenyjáték, az Antigraviator. A legtöbb újonnan érkező funkció ráadásul sokak számára komoly mértékben javíthat a játékélményen.

Bővül a For Honor: itt a Season 7

Ingyenes frissítés formájában érkezik a For Honor - Season 7: Storm and Fury PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, mely keretében többek közt egy vadonatúj pályára és továbbfejlesztett Ranking-rendszerre számíthatunk.

A Denuvo lecsapott az egyik népszerű crackerre

A szupervédelem fejlesztője az elmúlt időszakban számos kritikát kapott a Voksi nevű bolgár crackertől, mondván a Denuvo túl nagy terhet ró a processzorra, így a játékok is gyengébben futnak. Most a hatóságok lemeszelték az illetőt.

A járművekről szól az új Nintendo Labo Kit

A Nintendo bejelentette a legújabb Nintendo Labo-készletet, amely elsősorban a versenyjátékok szerelmeseit szólítja meg. Autókat, illetve tengeralattjárók és repülők vezérlőpultját is összehajtogathatjuk kartonpapírból.

Strange Brigade - mi várható a premier után?

Egy hónap van hátra a Rebellion szörnyfilmeket idéző kooperatív shooterének megjelenéséig, de a fejlesztők már most elárulták, milyen jövőbeli tartalmakkal vértezik fel a Strange Brigade-ot. Lesznek havonta érkező ingyenes adalékok is!

Yakuza Kiwami 2 - a tiltott románc

Az augusztus végén érkező Yakuza Kiwami 2-ben visszatér a sorozat egyik közkedvelt női karaktere. Kaoru Sayama. Az oszakai rendőrség tehetséges nyomozónőjét hősünk, Kiryu már közelről ismeri. Értitek, ugye?

Ni no Kuni II - a szezonbérlet tartalma

A Bandai Namco elárulta, milyen tervei vannak a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom jövőbeli bővítéseivel kapcsolatban. Az első DLC, az Adventures Pack már augusztus 9-én ingyenesen elérhető lesz az alapjáték tulajdonosai számára.

Elérhető az NHL 19 nyílt bétája

Noha a végleges változat csak szeptember közepén érkezik, már most kipróbálhatja mindenki az NHL 19-et, hiszen elstartolt a nyílt bétateszt Xbox One-on és PS4-en. Megleshetjük a vadiúj szabadtéri módot, az NHL Onest is.

Befutott a Games with Gold augusztusi kínálata

Amilyen szegényes volt a júliusi felhozatal, olyannyira ütős az augusztusi Games with Gold kínálata. Xbox One-on a Forza Horizon 2-t és a For Honort zsákolhatjuk be, de az Xbox 360-asok sem csalódnak a Dead Space 3-ban.

Launch traileren a The Banner Saga 3

Megjelent a The Banner Saga harmadik, a trilógiát lezáró epizódja. Látogassunk el tehát ismét a Stoic gyönyörű, kézzel rajzolt világába, mely az északi mitológia motívumait a Trónok harca epikus történetvezetésével vegyíti.