Hírarchívum - 2018. július

Devil's Hunt - pokoli akciójáték a láthatáron

A 1C Company és a Layopi Games valami igazán ördögi dologban mesterkedik. A Devil's Hunt egy jövőre érkező külső nézetes akciójáték lesz, amely a démoni erőkkel megáldott Desmond történetét meséli el.

Így fest a PC-s Monster Hunter World

Fél évvel a konzolos premier után végre PC-re is beesik a Capcom sikerjátéka, a Monster Hunter World. Korábban már beszámoltunk a PC-s port részleteiről, most azonban akció közben is megnézhetjük a szörnyvadászatot.

Naruto to Boruto - még több harc az új trailerben

Holnap még egy körre megnyílik a Naruto to Boruto: Shinobi Striker bétatesztje, ehhez pedig új előzetessel készült a Bandai Namco. A videó a Combat Battle játékmódot mutatja be, amely egy 4v4 csapatos harcnak ígérkezik.

Tízpercnyi FIFA 19 gameplay szivárgott ki

Habár pár hónap választ el minket a FIFA 19 megjelenésétől, az EA továbbra sem mutatott túl sok vágatlan játékmenetet a focis széria következő felvonásából. Ezt egy Reddit-user orvosolta most, kerek tízpercnyi vágatlan gameplay-jel.

Interaktív térképen a League of Legends világa

A Riot Games egyre határozottabban fókuszál a League of Legends háttértörténetére. A kezdetben bizarr és fragmentált lore mára egy egységes, élő világot alkot, melyet Runeterra térképe most egy kalap alá hoz.

V-Rally 4 - a rali és a hegymenet rejtelmei

A Kylotonn Racing Games másfél évtized után hozza el a V-Rally negyedik részét, amely öt játékmódot tartalmaz. Ezekből kettőt - a Rallyt és a Hillclimbet - most megcsodálhatjuk a legújabb gameplay trailerben.

A keleti frontra megyünk a Steel Division 2-ben

Folytatást kap a tavalyi év egyik legjobban sikerült második világháborús RTS-e, a Steel Division: Normandy 44. A második rész a keleti frontra szólítja az önjelölt tábornokokat az újrajátszható, dinamikus kampányok során.

Miamiba szólít a Fallout 4 közelgő modja

Ütős total conversionön dolgozik egy tehetséges modder. Ahogy azt a címe is sejteti, a Fallout: Miami a napfényes déli állam posztapokaliptikus verzióját hozza el a Fallout 4 játékosai számára. Már egy előzetesünk is van!

Szeptemberben fut be a Boundless

A Wonderstruck voxelgrafikával operáló MMO-ja az ősz első hónapjában végre kilép a korai hozzáférésből PC-n, és ezzel együtt PS4-re is befut. A játék egyetlen univerzumba tereli a játékosokat, akik aztán közösen éldegélhetnek együtt.

Kartjáték készül a Nickelodeon mesehőseivel

A Nickelodeon Kart Racers pont az, ami a nevéből is sejthető: kartjáték a Nickelodeon mesecsatorna szereplőivel. Volán mögé pattannak Spongyabob és barátai, a Tini Nindzsa Teknőcök, és a Hey Arnold karakterei is.