Hírarchívum - 2018. szeptember

Launch traileren a Black Ops 4

Habár a Call of Duty: Black Ops 4 csak október közepén jelenik meg, a Treyarch nem bírt magával és már most közzétette a lövöldözős játék launch trailerét. Pörögjön hát a zombimód, a Blackout, na meg a klasszikus multiplayer!

Brit toplista: most sem bírtak Pókemberrel

Az élen nincs változás a szeptember 23-án véget ért héten sem. Spider-Man már a harmadik hete vezeti a brit toplistát, még Lara Croft sem tudta megszorongatni. Az új címek be sem fértek a top 40-be.

Space Hulk: Tactics - traileren a génorzók

Ha a Warhammer 40.000 találkozik az XCOM játékmenetével, abból rossz nem sülhet ki; előlegezzük meg a Space Hulk: Tacticsnek, hogy egy kellően mély, de akciódús körökre osztott stratégia lesz!

Sports Party - a Ubisoft sportjátéka Switchre

A Ubisoft az egész családot szeretné megmozgatni a Sports Partyval, legalábbis virtuálisan. A kizárólag Switchre érkező játékban hat sportágnak hódolhatunk egy trópusi paradicsomban a Joy-Conok mozgáskövetését kihasználva.

Telltale Games - a bezárás margójára

A kalandáték-sorozatairól elhíresült Telltale Games pénteki bezárásának híre megrengette a játékipart, az érintettek közül néhányan elmesélték, hogyan zajlott le a folyamat a stúdión belül. Még mindig kérdés, mi lesz a The Walking Deaddel.

Hamarosan korai hozzáférésben a World War 3

A zárt bétatesztek sikerrel zárultak, így a Farm 51 csapata végre elárulta, mikor érkezik a World War 3 Early Access-változata a Steamre. Ezek szerint október végén jön a kompetitív és battle royale-módokra koncentráló anyag.

Már megint nevet változtatott a H1Z1

Jelentősen átalakult a legújabb frissítéssel a H1Z1: Battle Royale, finomítanak a játékmeneten, illetve teljesen új névvel látják el az online lövöldét. A fejlesztőcsapatnál is átalakulások várhatóak.

A hétvégén kipróbálható a Soul Calibur VI

A Bandai Namco bejelentette, hogy a Soul Calibur VI online bétatesztjét ezen a hétvégén rendezik, így ha PS4-en vagy Xbox One-on játszol, mindenképp érdemes rápillantani a Versus módra.

Kivágtak egy befejezést az új Tomb Raiderből

Úgy tűnik, a Shadow of the Tomb Raider első napos javítása nemes egyszerűséggel kivágta a játék alternatív befejezését. A Square Enix szerint egyszerű tévedés történt, pedig sok érdekes kérdés felvetődik.

Launch traileren a Super Mario Party

Bő másfél hét múlva veti meg a lábát a népszerű minijáték-gyűjtemény legújabb része Switchen. A közelgő premier apropóján napvilágot látott előzetesben egy sor játékmódot nézhettek meg élesben.