Hírarchívum - 2019. január

Gameplay videón a Kingdom Hearts III lényege

Ha eddig nem tudtad hova tenni a Square Enix és a Disney mashupját, itt van egy remek bemutató videó, amely szépen elmagyarázza a Kingdom Hearts III lényegét. Szó lesz a világokról, a harcról és a minijátékokról is.

Március végén jelenik meg a Generation Zero

A THQ Nordic és a svéd Avalanche megerősítette, hogy a tavaly bemutatott, kooperatív lövöldözésre kihegyezett Generation Zero március végén jelenik majd meg. A bejelentés mellett a gyűjtői kiadás is bemutatkozott.

Days Gone - a végtelen utakat szelve

Folytatódik a Days Gone világát bemutató videósorozat. A második rész a veszélyekkel teli autópályákra, autóutakra koncentrál, illetve motorunkra, amit többek között fejleszthetünk is.

Májusban jelenik meg az A Plague Tale: Innocence

Az Asobo Studio egy kulisszák mögötti videósorozat első részével közösen jelentette be, hogy első fejlesztésük, a 14. századi, pestisjárványtól sújtott Franciaországban játszódó A Plague Tale: Innocence most májusban jelenik meg.

Cyberpunk 2077 - távozott a kreatív igazgató

A ResetEra fórumának egyik felhasználója szúrta ki, hogy a CD Projekt RED csapatát 12 éve erősítő Sebastian Stępień, a Cyberpunk 2077 kreatív igazgatója az év eleje óta már a Blizzardot erősíti, ahol egy új projekten dolgozik.

Anthem - bemutatkozott a közösségi tér

Az Anthem vezető producere, Michael Gamble a Twitteren jelentette be, hogy aranylemezre került a BioWare következő játéka. Ezzel párhuzamosan Gamble a cím közösségi zónáját, a Launch Bayt is bemutatta.

Hamarosan elindul a Farming Simulator League

A Giants Software egy nemrég kiadott közleményben erősítette meg, hogy idén elindítják a tíz állomásból álló Farming Simulator League-et. Az új eSport-esemény mögé olyan támogatók sorakoztak fel, mint az Intel vagy a Logitech.

Velük futhatunk majd össze a Metro Exodusban

Újabb képek érkeztek a 4A Games alkotásáról, melyeken ezúttal a játék fontosabb karaktereit és a veszélyesebb szörnyetegeit ismerhetjük meg. Az eddigiek alapján tényleg elképesztő látványra számíthatunk.

Kingdom Come: Deliverance - terítéken az új DLC

Band of Bastards címen érkezik a harmadik nagyobb kiegészítője a lovagok korában játszódó szerepjátéknak, mely során az egyre gyakoribb rablótámadásoktól védhetjük meg az ártatlan lakosokat.

Heaven’s Vault - ősi nyelvek nyomában

Vadonatúj játékkal rukkoltak elő a 80 Days alkotói, melyben ezúttal archeológus főhősünkkel egy rég letűnt korszak ismeretlen nyelvét kell megfejtenünk. A bejelentés mellé ráadásul egy hangulatos kedvcsináló is érkezett.