Hírarchívum - 2019. január

Csak márciusban érkezik a PlanetSide Arena

Van még mit csiszolgatni az eredetileg január végére datált PlanetSide Arenán, a Daybreak csapata így inkább úgy döntött, hogy csak márciusban dobják piacra a nagyszabású battle royale-játékot.

Tíz percig mozog a bizarr Atomic Heart

Az alternatív történelmet prezentáló alkotásban egy olyan szovjet érába csöppenünk, ahol a robotok már szerves részét képezik a kommunizmusnak. A BioShockra hajazó Atomic Heartba most hosszabban is belenézhetünk.

Az új Xbox is támogatja a valós idejű ray-tracinget?

Egy állítólagos Microsofthoz közeli forrás azt állítja a Redditen közzétett bejegyzésében, hogy a következő generációs Xbox-konzol is támogatja majd valós idejű sugárkövetést, pont úgy, mint a legújabb GeForce RTX-videokártyák.

Battlefleet Gothic: Armada 2 - úton az új kampány

Az eredeti táblajáték és az első rész rajongói dörzsölhetik a tenyerüket, már elérhető a több mint 100 órás kampánnyal felvértezett stratégia, a Battlefleet Gothic: Armada 2. A Tindalos csapata ezután sem unatkozik majd.

Fallout 76 - részletek a PvP-túlélőmódról

A Bethesda továbbra is elszántan dolgozik a Fallout 76 tökéletesítésén, beleértve a túlélésre kihegyezett kompetitív multiplayert. A fejlesztők legújabb blogbejegyzéséből többet is megtudhatunk a közelgő frissítésről.

A Netflix TV-sorozatot készít a Resident Evilből

Ma jelent meg a Resident Evil 2 remake-je, és a hype a tetőfokára hágott - ennek eredménye egy élőszereplős előzetes. Emellett lapértesülések szerint a Netflix élőszereplős TV-sorozatot forgat a frencsájz alapján.

Ezt kell tudnod a God Eater 3-ról

A Kingdom Hearts III után a God Eater 3-hoz érkezett egy videó, amely a játék főbb jellegzetességeit taglalja. A kedvcsináló kimondottan azoknak szól, akik csak most ismerkednek a Bandai Namco akciójátékával.

Áprilisra csúszik az Anno 1800

A Ubisoft bejelentette, hogy mégsem jelenik meg február végén az Anno-sorozat legújabb része. Ehelyett csak április közepén számíthatunk a legújabb múltban játszódó epizódra. Viszont január végén indul a zárt bétateszt.

Ingyenes a Jackbox Party Pack és a Deponia-széria

Mára az Epic Games Store és a Humble Store is ingyenes címekkel rukkolt elő. Előbbi a következő két hétben a népszerű partijátékot, a Jackbox Party Packot dobja hozzánk, míg utóbbi egy kézzel rajzolt kalandjáték-trilógiát.

Két év pihenő után visszatér a WRC-sorozat

A Bigben és a Kylotonn bejelentette a WRC 8-at, amely idén szeptemberben landol PC-n, Xbox One-on, PS4-en és Switchen. Jót tett a pihenő a szériának: rengeteget javult a játékmenet, még dinamikus időjárást is kapunk.