Hírarchívum - 2019. január

Vadkansimogatós előzetesen a Far Cry: New Dawn

A korábbi részekhez képest egy meglehetősen baljós és sötét hangulatú sztoritrailert kapott a posztapokaliptikus Far Cry: New Dawn, mely egy izgalmas történetet vetít előre rengeteg akcióval és bibliai utalásokkal.

Ingyen Distraint és komoly akciók a GOG-on

A CD Projekt DRM-mentes digitális értékesítő platformján, vagyis a GOG-on meglehetősen ütős akciókkal futhatunk össze a következő napokban; rekord olcsó The Witcher 3 és ingyenes Distraint várja az érdeklődőket.

Resident Evil 2 - befutott a launch trailer

Közeleg az idő, még egyet kell aludnunk, és máris visszatérhetünk a zombiktól hemzsegő Raccoon Citybe rendet tenni. Az utolsó napra pedig íme, a megjelenése előtti utolsó előzetes a Capcom alkotásáról.

Rekordbevételt termelt az amerikai videojáték-piac

Az NDP Group adatai szerint a tavalyi esztendőben elképesztően sok pénzt költöttek az amerikai vásárlók videojátékokra. Az egy évvel korábbi eredményhez képest 18 százalékkel növekedtek a bevételek.

Friss előzetesen a The LEGO Movie 2 Videogame

A The LEGO Movie most tavasszal mozikba kerülő folytatása sem kerülheti el végzetét, így a Warner Bros. és a TT Games jóvoltából ezúttal is kapunk majd egy videojátékos kitérőt.

Folytatást kap a magyar fejlesztésű S.W.I.N.E.?

Nagyon úgy néz ki, hogy az egykori Stormregion tagjaiból álló Kite Games a Sudden Strike negyedik része után egy hazai klasszikus, a S.W.I.N.E. folytatásán ügyködik. Legalábbis Facebook-oldaluk alapján erre lehet következtetni.

Rengeteg indie játék jön Nintendo Switchre

Ma délután tartotta a Nintendo a legutóbbi Nintendo Indie Highlightsot, ahol azokat az indie játékokat mutatta be, amelyek a közeli jövőben megjelennek majd a hibridkonzol Switchre. Odabent egy 17 perces bemutató foglalja össze a címeket.

Demon's Souls - az alkotó nyitott egy felújításra

Hidetaka Miyazaki, a From Software elnöke egy interjúban elárulta, neki nincs ellenére, ha feldolgozást kapna a Souls-őrületet elindító Demon’s Souls, de az biztos, hogy azt másik csapat készítené el, mert ő nem vállalná el.

HWSW: Megérkezett a Huawei Honor View20

Világszerte elérhetővé vált a kifejezetten fiatalokat célzó Honor-termékcsalád legújabb darabja, a Honor View20, ami elköszön a notchtól, amit egy apró, a kijelzőbe fúrt lyukra cseréltek le a Huaweinél.

Amerikai toplista: élen az új Super Smash Bros.

Megérkezett az amerikai játékpiac decemberére és egész évére vonatkozó NPD-jelentés. Habár éves szinten a Red Dead Redemption II lett a befutó, 2018 utolsó hónapját a Super Smash Bros. Ultimate vitte.