Hírarchívum - 2019. január

Mortal Kombat 11 - itt az első gameplay

A fejlesztők nem dobálóztak üres szavakkal, tényleg láthatjuk mozgásban a Mortal Kombat 11-et. A bemutató során levetítették az első gameplay trailert, láthattunk komplett meccseket, kivégzéseket és minden mást is.

Itt nézd vissza a Mortal Kombat 11-leleplezést!

A NetherRealm ígéretet tett, hogy magyar idő szerint fél nyolckor részletesen bemutatja az áprilisban érkező Mortal Kombat 11-et. Tüzetesebben belenézhetünk a játékmenetbe, beleértve a továbbfejlesztett kivégzési rendszert is.

Ezt kell tudnod az Anthemről

Noha eddig is el voltunk látva kedvcsinálókkal, a BioWare egy új videósorozatot indított, amely az Anthem játékmenetét mutatja be. Az első rész egyfajta összefoglalás: szó lesz a sztoriról, a fejlődésről és a testreszabhatóságról.

A hétvégén kipróbálható a Firewall: Zero Hour

De csak akkor, ha PlayStation Plus-tag vagy, és az sem árt, ha rendelkezel egy PS VR-ral, lévén csak erre érhető el a taktikai shooter. Bizony, a headset egyik legütősebb játékát nyúzhatjuk ingyen három napig!

Itt a John Wick 3 első előzetese

Májusban visszatér a bosszúálló exbérgyilkos, hogy leszámoljon az alvilági figurákkal, akik így vagy úgy, de keresztbe tettek neki. Ezúttal egy hölgy társat is kap maga mellé Halle Berry személyében.

A hónap végén landol a The Hong Kong Massacre

A nyolcvanas évek akciófilmjeinek hangulatát idéző felülnézetes shooter a jövő héten kerül boltokba PC-n és PlayStation 4-en. A dátum mellé egy ádáz előzetessel készült a Vreski csapata.

Csapatás a jövő verdáival a Xenon Racerben

A 3DCloud versenyjátéka annak ellenére pergős élmény, hogy a futurisztikus verdák üzemanyagában nincs oktánszám. Naná, hogy nincs, hiszen elektromos verdákkal száguldozhatunk a jövő nagyvárosaiban.

Beszél a főhős a Sekiro: Shadows Die Twice-ban

Még nincs vége a Game Informer infóáradatának. Ezúttal nem egy névtelen és csendes senkit irányítunk, mint a From Software korábbi alkotásaiban, hősünknek ugyanis saját gondolatai vannak, amiket megoszt velünk és többi szereplővel is.

Magyar felirattal érkezik a Days Gone

Háromrészes videósorozatot indított a Sony, amely a Days Gone emlékezetes helyszíneit mutatja be - az első részben a sűrű és veszélyes vadonról hull le a lepel. Ezenkívül lehullt a lepel a gyűjtői és a különleges kiadásokról is.

Elkaszálták a Westworld-mobiljátékot

A Bethesda és a Westworld fejlesztője közötti pereskedést követően lelövik a mobilos anyagot. A kiadó nehezményezte, hogy a játék feltűnő hasonlóságot mutat a Fallout Shelterrel, ami nem véletlen, hiszen mindkettőt a Behaviour rakta össze.