Hírarchívum - 2019. január

Kulisszák mögötti videón az itt készülő Terminator

A Magyar Nemzeti Filmalapnak hála mi is benézhetünk a hazánkban forgatott Terminator-film kulisszái mögé. A stáb kedves szavai mellett Andy Vajna utolsó stidiólátogatását is megtekinthetjük.

Frissítve: Combos gépigényt kapott a Metro Exodus

A megkapó látványnak ára van - ezt a tanulságot vonhatjuk le a Metro Exodus rendszerkövetelményein átrágva magunkat. Bizony, az átlagosnál erősebb konfigurációra van szükség ahhoz, ha 1080p-ben 60 fps-sel játszanánk.

Íme, a Dragon Ball akció-RPG első trailere

Dragon Ball Game: Project Z címmel érkezik idén a korábban pletykált Dragon Ball-játék. Igazi időutazás részesei lehetünk, ugyanis a történet a kezdetekhez, egészen a Z-sorozatig repít majd vissza bennünket. A FighterZ pedig kapott pár új hőst.

Nagyot fog durranni a Microsoft idei E3-as show-ja

Phil Spencer a Sony távolmaradásától függetlenül ugyanolyan nagy show-t ígér az idei E3-ra, mint amit a korábbi évek során már megszokhattunk. Sőt jó hír, hogy az Xbox mellett nagyobb teret kap majd a PC, igaz, az már kevésbé, hogy a mobil is.

Csökken az Overwatch ára

Legalábbis PC-n. A mai naptól kezdve a Blizzard boltjában drasztikusan csökkentették a játék árát, szóval, ha már régóta a játék beszerzésén gondolkodtál, csak visszatartott a magas árcédula, akkor most itt az idő.

Anthem - problémásan rajtolt el a PC-s demó

A pár napja elérhető VIP-demó esetében már az online csatlakozás sem ment hibátlanul, ám ha mégis sikerült elindítani a játékot, akkor sem lehetett maradéktalan az örömünk, PC-n rengeteg hiányossággal találkozhattunk.

Detective Pikachu - már készül a folytatás

Még meg sem jelent a pokémonos film első része, de a Legendary Pictures annyira magabiztos az alkotás népszerűségében, hogy már bele is kezdtek a folytatás munkálataiba. Úgy látszik, Pikachu teljes munkaidős detektív lesz.

American Truck Simulator - irány Washington állam

Újabb kiegészítővel bővül az American Truck Simulator, mely során a gyönyörű fenyvesekkel tarkított Washington államba látogathatunk el, és amelynek köszönhetően teljesen bejárhatóvá válik a játékban a legendás Route 101.

Hitman 2 - a művészetnek ára van

Befutott a bérgyilkosszimulátor harmadik Elusive Target-kihívása, mely során a művészeté, és azon belül is elsősorban a festészeté a főszerep. A küldetés során Miranda Jamisont, a tolvajokkal csencselő becsüst kell kiiktatnunk.

Jönnek a mechák a World of Tanks: Mercenariesbe

A World of Tanks konzolos változata hamarosan egy limitált ideig elérhető játékmóddal bővül, amelyben mechák is helyet kapnak. Emellett a PC-s verzió is fontos frissítést kapott:, így akár 45 százalékos teljesítményjavulás is elérhető.