Hírarchívum - 2019. január

Subnautica: Below Zero - indul a korai hozzáférés

Ezúttal a fagyos sarkkörön próbálhatunk meg talpon maradni a tavalyi év egyik legjobb túlélőjátékának folytatásában. A Subnautica: Below Zero Early Access-verziója már a nyakunkon van, a hónap végén élesedik.

Úton a free-to-play PUBG Lite

Hamarosan egy új, ingyenes verziót kap a PlayerUnknown's Battlegrounds PC-n. A PUBG Lite szerényebb látvánnyal és gépigénnyel támad - sok elemet átvettek a mobilos verzióból -, de egyelőre csak Thaiföldön érhető el.

Nintendo Switchen is elrajtolt a Smite

A Hi-Rez Studios MOBA-ja már játszható a Nintendo hibridkonzolján, igaz, csak zárt bétaként, amihez csak a 30 dolláros Founder's Pack tulajdonosai férhetnek hozzá. A végleges verzió persze free-to-play lesz.

Ingyen aranyrudat kapsz a Red Dead Online-ban

Folyamatosan javul a Red Dead Redemption 2 online módja, a Rockstar pedig egy csábító ajánlattal igyekszik ösztönözni a játékosokat arra, hogy újra visszatérjenek. Ha a hétvégén bejelentkezel, aranyrudat kapsz ajándékba.

Elképesztően népszerű a Steamen a Resident Evil 2

A Capcom második legnépszerűbb PC-s játéka lett a Resident Evil 2 a Valve rendszerében. A mindössze egy napja megjelent címmel egy időben 65 ezren játszottak, többen, mint bármelyik más Resident Evil-játékkal.

Anthem - elindult a VIP-demó, tele vannak szerverek

Az alfabemutatókat leszámítva a közönség most próbálhatja ki először az BioWare nyílt világú online akciójátékát. A játékosok érdeklődését azonban alábecsülték: pillanatok alatt csordultig teltek a szerverek, így jelenleg belépni sem lehet.

Fura launch trailert kapott a Pikuniku

A Devolver Digital ért hozzá, hogy melyik indie-projekteknek érdemes egy kis hátszelet adni, a tegnap megjelent Pikuniku pedig tényleg elég érdekesnek tűnik. Színes, cuki és furcsa képsorok következnek!

Újrakezdik a Metroid Prime 4 fejlesztését

Nem haladt zökkenőmentesen a Metroid Prime 4 fejlesztése, a sok nehézség miatt pedig a Nintendo úgy döntött, hogy az alapoktól kezdik újra a munkálatokat. A stafétát az első három részért felelős Retro Studios vette át.

A NetEase lépése a videojáték-függőség ellen

Komoly korlátokat szab Kínában a NetEase a fiatal felhasználóira a korai videojáték-függőség elkerülése érdekében. A legkisebbek hétköznaponként legfeljebb egy órát játszhatnak majd, éjjel pedig egyáltalán nem férhetnek hozzá a játékaikhoz.

Íme, a Jump Force sztoritrailere

Amikor az animék univerzumai egybeolvadnak, az összefogó gonosztevők hatalmas pusztításba kezdenek - ezt pedig csakis mi állíthatjuk meg! A Bandai Namco összeállított egy előzetest a Jump Force történetéről.