Hírarchívum - 2019. december

Friss képeken a Crimson Desert

Alig egy hónapja mutatkozott be a Black Desert Online alkotóinak következő MMORPG-je, máris új látnivalók érkeztek a projekt felől. Nézzünk meg egy kisebb csokornyi képet a Crimson Desertből!

Limitált idejű demókkal erősít a The Game Awards

Nincs már messze az év utolsó nagy videojátékos showja, a The Game Awards, Geoff Keighley csapata pedig idén még több újdonsággal készült. Bemutatkozott a The Game Festival, amely több mint egy tucat játékdemóval kedveskedik nekünk.

Dátumot kapott a konzolos Two Point Hospital

Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, valóban februárban jelenik meg konzolokra a Two Point Hospital. Nem kérdés, hogy a Theme Hospital rajongóinak be kell majd pótolniuk, ha még nem játszottak vele PC-n!

Ötmillió példánynál jár a Resident Evil 2 remake-je

Úgy tűnik, ma Resident Evil-napot tartunk: a Capcom bejelentette, hogy a második rész felújított változata újabb mérföldkőhöz érkezett, és mára több mint ötmillió darabot adtak el belőle világszerte.

Befutott a Detroit: Become Human gépigénye

Holnaptól vásárolható meg a Detroit: Become Human PC-s változata, és bár a Quantic Dream nem kapkodta el a dolgot, még viszonylag időben közzétette a játék rendszerkövetelményeit.

A konzolos Doom is megkapja a Sigilt

Habár a klasszikus Doom-epizódok konzolos portjai nem sikerültek a legjobban, a Bethesda azóta is fejlesztgeti őket. Hamarosan újabb javítás várható, amivel néhány népszerűbb kiegészítés is elérhető lesz a játékokhoz.

Ingyenesen tölthető a Wasteland 2: Director's Cut

Elindult a GOG téli akciósorozata, amit egy ingyenes játékkal is megfejeltek a szervezők: a következő két napban fizetés nélkül csaphatjátok hozzá a könyvtáratokhoz a Wasteland 2: Director's Cutot!

Újabb platformokat hódít meg az MLB: The Show

A Sony házon belül fejlesztett baseballsorozata, az MLB: The Show eddig kizárólag PlayStation-konzolokon volt játszható - nyilván. 2021-től azonban más platformokon, így a Nintendo és a Microsoft masináin is felbukkanhat a cím.

Tovább nő a magyar fejlesztésű WarriOrb

Emlékeztek még a 2018-ban bejelentett WarriOrbra? A Not Yet névre hallgató, többnyire magyarokból álló indie fejlesztőcsapat azóta is teljes erőbedobással dolgozik a projekten, melyet órákon belül mi is kipróbálhatunk.

Resident Evil 3 - ennyit fejlődött 20 év alatt a grafika

A Resident Evil 3 remake-je jócskán rálicitál az 1999-ben kiadott Resident Evil 3: Nemesis látványvilágára. Íme, néhány összehasonlító videó, melyen megcsodálhatjuk kedvenc iparágunk 20 év alatti fejlődését.