Hírarchívum - 2019. december

Az Xbox Lockhart lassabb lehet az Xbox One X-nél

Jelenleg megint úgy fest, hogy igaznak bizonyultak a korábbi hírek, és a következő generációban is két különböző konzolmodellel készül a Microsoft. Most kiderült, mire lehet számítani a lassabb gép kapcsán.

Íme, a Nintendo Indie World bejelentései egy helyen

Tegnap lement a Nintendo Indie World Showcase prezentációja is, amelyben kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt abból, hogy mi vár a Switch-tulajokra indie-fronton. Axiom Verge 2, Gleamlight, Dauntless és még sok izgalmas cím a láthatáron.

Next-gen játékként tér vissza a Commandos

Az 1998-ban útjának indított, majd közel egy évtizeden át a taktikai játékok fejlődését meghatározó franchise a hamarosan érkező remasterr mellett teljes értékű folytatással tér vissza a következő generációban.

Így fest akció közben a Resident Evil 3 remake

Alig egy napja jelentették be a Resident Evil 3 felújított verzióját, máris megérkezett az első gameplay felvétel, és hozzá némi fejlesztői kommentár pár igazán érdekes új információval.

Frissítve: Egy héten át ingyenes az Anno 1800

A Ubisoft bejelentette, hogy a mai naptól kezdve egy héten át mindenki ingyen vághat bele a saját birodalmának a menedzselésébe. Sztrájkokkal, gőzhajókkal, gyarmatokkal és állatkertekkel vár mindenkit az Anno 1800.

Superliminal - PS4-en is kereshetjük a perspektívát

A szubjektív észlelésre és cseles perspektívákra építkező puzzle-játék, vagyis a Superliminal a novemberi PC-s rajtja után PlayStation 4-re is ellátogat jövő áprilisban.

Dreams - februártól igazán nagyot álmodhatunk

A Media Molecule érdekes koncepciójának lényege, hogy olyan környezetet teremtsen a játékosoknak, melyben bárki megvalósíthatja az álmát, legyen az zene, film, játék vagy más műalkotás, és a végén mindezt meg is oszthassa.

Spellbreak - a mágusok battle royale-ja

2020-ban veszi kezdetét a Spellbreak zárt bétája, ami a battle royale műfajt tekintve talán picit már megcsúszott próbálkozásnak tűnik, viszont a mágikus csavarnak hála, talán még érdekesen is elsülhet a projekt.

Paper Beast - késnek a papírszörnyek

Az Another World és a From Dust készítőjének új játékáról ugyan kaptunk egy új előzetest, ám a játék idei rajtjáról sajnos le kell mondanunk, csak 2020-ban merülhetünk el a papíralapú ökoszisztéma rejtelmeiben.

Untitled Goose Game - új konzolokon csap le a liba

Ha azt hitted volna, hogy december a karácsony, a szeretet, a család és hasonlók hónapja, akkor ennél nagyobbat nem is tévedhettél volna. A december igazi sztárja két lábon jár, és gágog.