Hírarchívum - 2019. február

A TERA világába látogat a PUBG

A Bluehole MMORPG fejlesztői szeretnek elkalandozni más franchise-ok irányába egy-egy crossover erejéig, tavaly például az Attack on Titan kapta a megtisztelő figyelmet, ezúttal pedig a PUBG univerzuma került a középpontba.

Battlefront II - érkezik Anakin Skywalker

A DICE újabb Klónok háborúja-tartalmakkal bővíti a Star Wars: Battlefront II legendás hőseinek már így is egészen sokszínű felhozatalát, melynek köszönhetően végre megkapjuk Anakin Skywalkert is.

Left Alive - akció a frontvonal mögött

A Square Enix újabb 15 percnyi játékmenetet mutatott be a tavasszal érkező Front Mission-mellékágról, vagyis a Left Alive-ról, mely során belekóstolhatunk a játék fedezékrendszerébe és lopakodási lehetőségeibe.

The Division 2 - kezdődik a harc Washingtonért

Újabb előzetesen pörög a hamarosan érkező Tom Clancy’s The Division 2, melyből ezúttal részletesebben is megtudhatjuk, hogy miért is fogunk a következő hónapokban megállás nélkül küzdeni Washington D.C. utcáin.

Overwatch - új gyógyító hős a láthatáron

Úgy látszik, hogy az Overwatch fejlesztői nagyon rákaptak Franciaország atmoszférájára, mert a pár napja elérhető párizsi pályát egy vadonatúj francia hős követi majd Jean-Baptiste Augustin személyében.

Ilyenek lesznek az új Xbox-konzolok?

A francia JeuxVideo értesüléseiből egészen sok infót tudtunk meg az Xbox „Lockhart” és az Xbox „Anaconda” gépekről. Egyelőre persze semmilyen hivatalos megerősítésre nem számíthatunk, szóval érdemes óvatosan kezelni a hírt.

Ingyenes a Thimbleweed Park

Az Epic Games Store roppant mód komolyan veszi a Steam elleni hadakozást, így egyes címek exkluzivitásának megszerzése mellett még ingyen játékokkal is kedveskedik a felhasználóknak. Ezúttal a Thimbleweed Parkon a sor.

Otto Bathurst a Halo-tévésorozat új rendezője

Keserű szájízzel közöltük decemberben, hogy a Showtime Halo-sorozata rendező nélkül maradt, most azonban úgy tűnik, hogy megvan, ki veszi át Ruperty Wyatt helyét abban a bizonyos székben.

Switchre költözhet az Xbox Game Pass?

Érdekes pletykák keringenek az egyre nagyobb pajtásnak tűnő Microsoft és Nintendo körül. Elképzelhető, hogy az Xbox Live rendszere mellett az Xbox Game Pass és annak teljes játékkönyvtára is ellátogathat a Nintendo konzoljára.

Elbocsátásokra készül a Guild Wars 2 stúdiója is

Az öregedő Guild Wars 2 egyre csak stagnál, az ArenaNet pedig kénytelen volt törölni egy másik, be nem jelentett projektet. Ezek nyomán üzleti átszervezésekre készül a vállalat, amely a hírek szerint több fejlesztő állásába kerül majd.