Hírarchívum - 2019. február

The Outer Worlds - megvan a megjelenési dátum?

Akár idén nyáron is befuthat az Obsidian szerepjátéka, legalábbis ha hihetünk a SteamDB-re felkerült - majd gyorsan eltávolított - adatoknak. Készen álltok, hogy felfedezzük Halcyon világát?

Vampire: The Masquerade - mire utal az ARG?

Úgy tűnik, hogy a Paradox egy alternatív valóság-játékkal készül a következő Vampire: The Masquerade-játék bejelentésére. Ha hihetünk a kirakós darabjainak, akkor jövő hónapban akár le is hullhat a lepel.

Új Fallout-bejelentésre készül a Bethesda?

Az Amazon webes felületén egy új helyfoglaló tűnt fel, melyben minden jel arra utalt, hogy a Bethesda egy Fallout-témájú prémium játék bejelentésére készül - ez, valamint egy különös visszaszámlálás szivárgott ki idő előtt.

Anthem - ez várható a következő negyedévben

A BioWare hosszabb távra tervez az Anthemmel, ez szinte biztosnak látszik. A stúdió felvázolta a megjelenést követő első három hónap terveit: sok új esemény, misszió, különleges item és egyéb újdonság vár a Freelancerekre.

Részletek a The Division 2 klánrendszeréről

Minden tisztességes online játékban elfér egy jól kivitelezett klánrendszer, a Ubisoft pedig különös figyelmet fordított arra, hogy a The Division 2-ben remekül működjön a csapatszervezés. Lássuk tehát a klánok legfontosabb sajátosságait!

Fortnite - az Epic is felvetette az újraéledés kérdését

Rengeteget változott a Fortnite a battle royale-módjának megjelenése óta, de a hirtelen feltörő Apex Legends több fronton is bebizonyította, hogy az Epic játékának is van még hova fejlődnie. Terítékre kerülhet vajon csapattársaink újraélesztése?

The Occupation - nyomozás 10 percben

A belső nézetű nyomozós thriller ugyan az eredeti tervek szerint még tavaly októberben kellett volna, hogy megérkezzen, de az új játékmeneti videó mellett kiderült az is, hogy most már tényleg csak pár hétre vagyunk a rajttól.

Lebegő városokkal támad az Airborne Kingdom

Peter Jackson Ragadozó városok című alkotásában a városok gurultak, az Airborne Kingdom viszont még erre is rálicitál, és a fellegekbe repít minket. Repülő városkák, mérnöki egyensúlyozás és varázslatos atmoszféra vár ránk.

Befutott a Left Alive gépigénye

A Square Enix a tegnap bemutatott 15 perces gameplay után közzétette a játék rendszerkövetelményeit; ugyan sokszor találkozhattunk már szigorúbb gépigénnyel, a látványhoz mérten némileg túlzón hatnak a specifikációk.

Újabb képeken a Shenmue III

Az utóbbi időben némileg elcsöndesedett a Shenmue III körüli felhajtás, szóval külön öröm, hogy a napokban kaptunk néhány új screenshotot a játékból, melyek alapján egészen hangulatos látványra számíthatunk.