Hírarchívum - 2019. február

HWSW: Két kijelzőt kapott az új LG

Úgy tűnik, az LG egyelőre nem száll be a kihajlítható kijelzős őrületbe, de ettől még meglesz a maguk megoldása is. Bemutatkozott a kijelzős tokkal felszerelhető V50 Thinq és az LG G8 Thinq is.

Túlfizetett az EA és az Activision CEO-ja?

Egy nonprofit szervezet, az As You Sow összegyűjtötte azoknak a cégvezetőknek a listáját, akiknek cégük alkalmazottaihoz képest kiemelkedően magas a fizetésük. A játékvilágból az Activision Blizzard és az Electronic Arts vezére is felkerült a listára.

Csúszik a The Sinking City?

Az eredeti tervek szerint márciusban kellene megjelennie az H.P. Lovecraft műveit ihletforrásként használó The Sinking Citynek, de az Amazonon található frissített adatlap szerint a premier két hónappal később lesz csak esedékes.

Mozgalmas éve lesz az HBO-nak

Ugyan a True Detective harmadik évada lezárult, ez nem jelenti azt, hogy ezzel minden puskaporát ellőtte volna az évre az HBO. Sőt, legújabb kedvcsinálójukban az összes készülőben lévő saját gyártású tartalmukat bemutatják.

HWSW: Bemutatkozott a Huawei Mate X

Ahogy az várható volt, a hivatalosan a mai nappal rajtoló barcelonai Mobile World Congress 2019 az előző évek egyik fő hívószava, az 5G mellett az összehajtható okostelefonoktól lesz hangos. Bemutatkozott a Huawei Mate X.

HoloLens 2 - érkezik a második felvonás

A Barcelonában megrendezett MWC apropóján a Microsoft lerántotta a leplet a HoloLens headset legújabb verziójáról. Sajnos az eszköz ezúttal is üzleti felhasználású célokra készült, de legalább Unreal Engine 4-támogatással jön.

Brit toplista: csúcsra tör az Anthem

Mint ahogyan az várható volt, a BioWare alkotása magabiztosan vette át a múlt héten befutott Far Cry: New Dawn listavezető pozícióját. Az újabb címek mellett nagyot futott még a FIFA 19 és a Forza Horizon 4 is.

Íme, a 91. Oscar-díjátadó gála győztesei

Idén 91. alkalommal rendezték meg az Oscar-gálát, hogy jutalmazzák a filmes ipar elmúlt évének legjobb alkotásait. Az ideihez mérten már többször is láthattunk ütősebb felhozatalt, ám az este még így is számos meglepetést tartogatott.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Igazán sűrű hetünk lesz ezúttal is. A következő napokban több nagyobb durranásra is számíthatunk, hiszen elrajtol a DiRT Rally 2.0, a Trials Rising, jön a The LEGO Movie 2 Videogame és még a Dead or Alive 6 is.

Anthem - sokat változott a látvány 2017 óta

És nem igazán a jó irányba. A BioWare alkotásánál, noha rengeteg izgalmas újítással rendelkezik, a megjelenés előtti időszakban kétségtelenül a grafikája kapta a marketinges főszerepet. Éppen ezért is lehet fájó a drasztikus visszaesés.