Hírarchívum - 2019. április

A Plague Tale: Innocence - nyolc perc lopakodás

Vadonatúj, vágatlan nyolcperces előzetest kapott az A Plague Tale: Innocence, amiben azt nézhetjük meg, ahogy Amicia, a főhős igyekszik kijutni a patkányok és egyéb ellenségek sújtotta városból.

Jövő áprilisig biztosan nem jön a PlayStation 5

Szépen lassan körvonalazódnak a PlayStation következő generációjának részletei. A specifikáció mellett az árcetli kapcsán is beindultak már a találgatások, most pedig az is kiderült, hogy egy darabig még várni kell a megjelenésre.

Starlink: Battle for Atlas - befutott a gépigény is

Nemrég érkezett a hír, miszerint fél évvel a konzolos megjelenése után végre PC-re is megérkezhet a Ubisoft űrrepülős játéka, a Starlink: Battle for Atlas. Most pedig azt is megtudhatjuk, hogy milyen vas kell majd a futtatásához.

Május végén érkezik a Layers of Fear 2

Készen álltok egy kis rettegésre egy tengerjáró fedélzetén? A Layers of Fear második része végre megkapta a gépigényét és a megjelenési dátumát. Már nem kell túl sokat várnunk - május végén esedékes a premier.

Csúsznak a következő Titanfall munkálatai

Izgalmas jövő áll az Apex Legends előtt, de ez sajnos nem jár hátulütők nélkül. A Respawn Entertainment világossá tette: a battle royale-játék miatt kénytelenek elnapolni a következő Titanfall-játék fejlesztését.

Megvan az idei BlizzCon dátuma

Idén ősszel újra megrendezésre kerül a Blizzard éves összejövetele, a BlizzCon. Az izgalmas bemutatók és bejelentések mellett ismét komoly szerepet kapnak majd a stúdió játékaihoz kötött esportesemények is.

Fortnite - Thanos ismét visszatért

Az Epic Games és a Marvel ismét egymás markába csaptak, hogy keresztezzék a Bosszúállók legújabb kalandját a legnépszerűbb online játékkal. Vedd kézbe Amerika Kapitány pajzsát, vagy a Vihartörőt - szükséged lesz rájuk!

Mi az a Rage 2?

Ha ezidáig barlangban laktatok, és nem cseng ismerősen a Rage 2 címe, vagy csak kimaradt az első rész, és szeretnétek felzárkózni, akkor egyet se féljetek! A jövő hónapban érkező shooter gyorstalpalója minden említésre méltót megmutat.

Mindjárt PC-re költözik a Starlink: Battle for Atlas

Hiába nem gyártja többé a műanyag űrhajókat a Ubisoft, a Starlink: Battle for Atlas hamarosan egy masszív frissítést kap, sőt mi több, a jövő héten a régóta várt PC-s verzió is befut a Steamre és a Uplayre.

34 millió egységnél jár a Nintendo Switch

Pont a hét elején előlegeztük meg a Switchnek a 33 millió eladott egységet, erre a Nintendo hivatalosan megerősítette, hogy a konzol már túl van a 34 millión is. Befutott a kiotóiak legfrissebb pénzügyi jelentése.