Hírarchívum - 2019. május

Conan Unconquered - gépigény és új dátum

A Funcom hamarosan érkező RTS játékának pontosították a megjelenési dátumát: eszerint az eredeti tervekhez képest egy nappal korábban lesz majd elérhető az egészen baráti gépigénnyel rendelkező alkotás.

ArmA III: Contact - jönnek az ufók

A Bohemia Interactive katonai háborús játéka a játékosok fejében úgy él, mint a műfaj egyik legrealisztikusabb alkotása. Legalábbis eddig így volt, nyáron azonban mindezt sutba dobva beköszönt az űrlények kora.

Távoznak a Telltale-játékok a GOG kínálatából

A stúdió bezárása óta rengeteg probléma sújtotta a Telltale Games címeit, és úgy néz ki, hogy ez a tendencia a jövőben sem fog változni. Május 27-től kezdve egyetlen Telltale-játék sem lesz kapható a GOG-on.

Ingyen trabantos játék a Humble Store-ban

Beköszöntött a tavaszi játékvásár a Humble Store Spring Sale akcióval, melynek kezdéseként most ingyen szerezhetjük be a vasfüggöny keleti felét bemutató trabantos utazós játékot, a Jalopyt.

Adventure mód az új Crash Team Racingben

Már csak egy hónap választ el minket a Crash Team Racing Nitro-Fueled megjelenésétől, de még mindig kapunk valami újdonságot róla. A PlayStation Underground adásában a kalandmód volt terítéken.

Kétmilliónál jár a Dead Cells, itt a DLC is

A Motion Twin roguelike elemekkel megspékelt metroidvaniája újabb eladási mérföldkövet ért el, már több mint kétmillió kópia talált gazdára a Dead Cellsből. Emellett újabb platformokon vált elérhetővé a Rise of the Giant DLC.

Készül a Star Wars: Knights of the Old Republic-film

Hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett, de a Buzzfeed jól értesült informátorokra hivatkozva állítja, a Rian Johnson-, valamint a David Benioff- és D.B. Weiss-féle trilógiák mellett egy harmadik Star Wars-trilógia is készül.

Még mindig készül a Dead Island 2

A Dead Island folytatását még 2014-ben jelentették be, habár már nem az eredeti játékokat fejlesztő Techland dolgozik rajta. Az IP tulajdonosa, a THQ Nordic elárulta, hogy mi a helyzet jelenleg a projekttel.

Itt az új Terminátor-film első előzetese

Befutott a következő Terminátor-film, a Sötét végzet első előzetese. A James Cameron felügyeletével készült új rész teljesen figyelmen kívül hagyja az elmúlt évek epizódjait és Az ítélet napja eseményei után veszi fel a fonalat.

Júliusban jön a Mutant Year Zero kiegészítője

A körökre osztott stratégia Seed of Evil címen futó expanziója július végén érkezik, ugyanazon a napon, mint a dobozos és a Nintendo Switch-változat. Utóbbi így nem készül el időben, de spongyát rá!