Hírarchívum - 2019. május

PC-re és PS4-re is jön a Travis Strikes Again

A No More Heroes főhősének legújabb kalandja hamarosan újabb platformokra látogat. Suda 51 csapatának korábbi Switch-exkluzív címe idén biztosan befut PC-re és PlayStation 4-re. Travis odacsap megint.

Rekordokat döntöget a Total War: Three Kingdoms

A játék alig két nappal a megjelenése után a Total War-franchise legsikeresebb epizódjává vált. Az elődökhöz képest 30 százalékkal több játékost ért el a másodikra napra, és úgy fest, hogy a lelkesedés nem lankad.

Ray tracing a GTA V-ben és a The Witcher 3-ban

Az Nvidia kártyáinak legújabb generációjának a valós idejű sugárkövetés volt az egyik legfontosabb hívószava, melynek grafikai hatása pár videó erejéig most a GTA V-ben és a The Witcher 3-ban is megcsodálható.

PlayStation 4-re látogat a DayZ

Bizonyára már sokan nem emlékeznek rá, pedig a készítők többször is felhívták rá a figyelmünket, hogy 2018 a DayZ éve volt… Nos, úgy néz ki, hogy idén ismét adnak egy esélyt a játéknak, jövő héten rajtol el a PS4-es verzió.

13 percen át mozog a Blood & Truth

Az utóbbi évek talán legizgalmasabb VR-címéről érkezett egy igencsak kibővített gameplay videó, mely alapján úgy fest, hogy napokon belül végre megkapjuk azt a VR -akciójátékot, melyről korábban még csak álmodni sem mertünk.

Wolfenstein: Youngblood - lecsapnak a nővérek

Befutott az első gameplay trailer a Wolfenstein: Youngbloodhoz, amely igaz, hogy csak alig 30 másodperces, de végre akció közben is megcsodálhatjuk azt, ahogy Jess és Soph Blazkowicz apjuk példáját követve leszámol a nácikkal.

Apex Legends - zsugorodnak a bevételek

Ráadásul eléggé erőteljes tempóban, és immár második hónapja. A kezdeti lelkesedés után nehéz helyzetbe kerülhet a játék a közeljövőben, ám úgy néz ki, hogy az EA-nek azért van még pár trükk a tarsolyában.

Modern Warfare címen érkezik az idei Call of Duty

Bizony, nem fog ott szerepelni az a bizonyos négyes, amire mindenki számított. Nagyon úgy fest a dolog, hogy egy szokásos folytatás helyett valami teljesen új dolgon törik a fejüket az Infinity Ward fejlesztői.

2020-ra csúszik a Sonic-film

A Paramount idei videojátékos nagyágyúja eddig korántsem azt a reakciót váltotta ki a közönségből, amire a stúdió számított. Az előzetesben felbukkanó Sonic-ábrázolás tényleg vállalhatatlan volt, az új dizájn elkészítése azonban sok idő.

Remekül rajtolt a Dauntless

Úgy fest, hogy hatalmas durranás lett a Dauntless, mivel a Phoenix Labs hivatalos bejelentése szerint a free-to-play szörnyvadászos játék alig 24 óra leforgása alatt több mint félmillió játékost kalauzolt el a Shattered Isles világába.