Hírarchívum - 2019. május

The Last of Us: Part II - közeleg a trailer és a dátum?

Két különböző forrásból érkezik a pletyka, miszerint a Sony még ezen a héten meglephet minket a The Last of Us: Part II következő előzetesével és leránthatja a leplet a megjelenés pontos dátumáról is.

The Witcher - magyarul ökörködnek a nilfgaardiak

Előkerült néhány kulisszák mögötti felvétel a Magyarországon forgatott The Witcher-sorozatról. A klipek nem árulnak el túl sokat a történetről, de azt megmutatják, hogyan festenek majd Nilfgaard fekete páncélos katonái.

Az Epichez igazolt az Overwatch League főnöke

A Blizzard csapata elveszítette az Overwatch esportdivíziójának legfőbb fejesét, Nate Nanzert. Az Overwatch League atyja az Epic Games csapatához csatlakozott, hogy átvegye a Fortnite esportvezetését.

Brit toplista: Sonic nagyszerűen rajtolt

A kék sündisznó elsőre ugyan nem nyerte el a mozinézők osztatlan bizalmát, de szerencsére a dolgok teljesen máshogy alakulnak a videojátékok háza táján. A Team Sonic Racing hatalmas lendülettel hagyta el a rajtrácsot.

Battlefield V - irány Kréta!

Nem nagyon kapkodja el a DICE az új pályák csepegtetését a Battlefield V-höz, ám úgy néz ki, hogy a héten az új hadjárattal végre új helyszín is vár ránk. Jön az 1941-es Operation Mercury és vele együtt Kréta.

Pokémon-kiadással jelentkezik a Nintendo Direct

Az év elején bemutatkozott Pokémon: Sword & Shield játékpárosról mostanában nem igazán lehetett hallani, ám a Nintendo a következő Direct során szinte minden részletről lerántja majd a leplet.

E3 2019: A Simpson család már biztosan ott lesz

Már csak két hét van hátra az E3 2019 rajtjáig, és folyamatosan érkeznek az újabb infók az expóval kapcsolatban. Most például az derült ki, hogy valamilyen formában A Simpson család készítői is ott lesznek a rendezvényen.

Wolfenstein: Youngblood - középpontban a grafika

Újabb előzetes érkezett a MachineGames és az Arkane Studios alternatív idősíkon játszódó nácivadász alkotásához, melyben ezúttal az Nvidia által szolgáltatott grafikai funkciók kapták a főszerepet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kétségtelen, hogy aki hatalmas megjelenéseket várt május utolsó hetére, az nagyot koppanhat, viszont azért pár érdekesebb cím még így is akad. Örülhetnek például a horror- és a Warhammer-rajongók, de a PS VR-t is érdemes lesz beizzítani.

Sugarakkal és ragyogással támad a Quake II RTX

Az Nvidia bejelentette a Quake II RTX megjelenésének időpontját, amihez még egy vadonatúj trailert is kaptunk. Eléggé ütősen fest a valós idejű sugárkövetéssel feltupírozott klasszikus.