Hírarchívum - 2019. május

Tovább menetel előre a Dauntless

Néhány nap alatt hatalmas siker lett a Phoenix Labs free-to-play címe, amellyel már több mint ötmillió játékos nyomul. A behemótok fenyegetése nem csökkent, de szerencsére van elég vadász, aki szembeszáll velük.

Nem érkezik új PS VR a PlayStation 5 startjára

A Sony illetékese megerősítette, hogy nem érkezik új PlayStation VR a cég következő generációs konzoljának premierjére. A meglévő modellel használhatjuk majd a PlayStation 5-öt. Legalábbis kezdetben.

Megjelent a Project Winter végleges változata

Az ígéreteknek megfelelően kilépett a korai hozzáférésből a Project Winter, melyben az a cél, hogy nyolc karakter túlélje a hideg vadont és elmeneküljön onnan. Egy nagyobb frissítés után kapta meg a játék az 1.0-s verziószámot.

Tízéves lett az inFamous

A PlayStation 3 egyik nagy húzócíme, az inFamous tegnap ünnepelte tizedik születésnapját. A fejlesztő, a Sucker Punch ennek apropóján számos korai tervet és kulisszatitkot osztott meg a nyitott világú szuperhősös címről.

Death Stranding - titokzatos teaser érkezett

Alakulnak a dolgok Hideo Kojima új játéka körül, nagy eséllyel hamarosan tisztességes látnivalókat kapunk róla, de addig egy rejtélyes teaser videóval kell beérnünk. Lehet tippelni, mit látunk rajta.

Enhanced-kiadást kap a Pathfinder: Kingmaker

Mint minden valamirevaló CRPG, a Pathfinder: Kingmaker is továbbfejlesztett változatot kap. Az Enhanced Edition júniusban érkezik, de nyugi, az alapjáték tulajdonosai ingyen frissíthetnek rá.

Lila színű Xbox One S érkezhet a Fortnite-tal

Kiszivárgott egy új Xbox One S-modell, ami káprázatos lila színben pompázik. A Fortnite Limited Edition némi V-Buckot és egyedi skint is ad a battle royale-játékhoz a megszokott 1 terás vinyó és a 300 dolláros árcédula mellett.

WRC 8 - öt perc az argentin ralin

A Bigben volt olyan kedves, és közzétett ötpercnyi gameplayt a WRC 8-ról. A versenyjáték jelenleg bétafázisban van, így a végleges változatra a látvány javulhat, és remélhetőleg a belbecs is fog.

Hibásan jelent meg a Heavy Rain PC-s demója

Hamarosan számítógépeken is megjelennek a Quantic Dream korábbi PlayStation-exkluzív címei, sőt, a Heavy Raint már ki is lehet próbálni egy 45 perces demóval. Habár az sajnos hibásan került fel az Epic boltjába, a problémát azóta elhárították.

Sztoritraileren a Warhammer: Chaosbane

A legújabb akció-RPG ott veszi fel a fonalat, amikor Magnus legyőzi az Asaval Kul által vezetett káoszhordákat: a cél a Régi Világ feletti uralom megszerzése. Erről szól a legújabb sztoriközpontú előzetes.