Hírarchívum - 2019. június

Fallen Order - szóba sem jött a Frostbite Engine

Megszokhattuk már, hogy az EA-játékok többsége a kissé megosztó Frostbite Engine fejlesztői környezetében készül. Az Unreal Engine 4-en futó Star Wars Jedi: Fallen Order esetében azonban nem is gondoltak erre az opcióra.

35 órás lesz a Borderlands 3 fő sztorija

A Borderlands 3 rendezője elárulta, hogy nem aprózzák el a Borderlands 3 fő történetvonalát. Paul Sage úgy saccolja, hogy ha kifejezetten a fő küldetésekre koncentrálunk, akkor is nagyjából 35 óra után juthatunk a történet végére.

Need for Speed - száguldás a valóságban

Egy rajongói készítésű videón nézhetjük meg, hogy miként is festene a valós világban a klasszikus, Need for Speed-féle autótuning, illetve még a verseny közbeni nitrózásból is kapunk néhány másodperc ízelítőt.

15 percig mozog a Black Mesa: Xen

Az IGN csapatának hála két gameplay videót is kaptunk a rajongói készítésű alkotásról, melyeken megcsodálhatjuk az egyedi atmoszférával rendelkező Xen-pályákat, és még némi akciót is láthatunk.

Dogfighter: World War 2 - jön a légi battle royale

Megkapta a launch trailerét az Iggymob világháborús repcsis játéka, ám még mielőtt túlságosan beleélné magát a dologba minden önjelölt vadászpilóta, sajnos ez csak az ázsiai rajtot jelenti, Európában még várnunk kell.

Launch traileren a The Sinking City

A megjelenése előtt két nappal megérkezett a Frogwares legújabb játékának utolsó előzetese. Óriási szörnyekkel, titkok nyomásától roskadozó várossal és az őrület határán táncoló magánnyomozóval jön a The Sinking City.

Catan VR - szintet lép a legendás társas

Megújult formában, de az eredeti szabályokkal érkezik a mai napon a Catan társasjáték PlayStation VR-os változata. Telepesek, útépítés, gazdálkodás, városfejlesztés és négyfős online multiplayer várja a játékosokat.

Augusztustól hozza ránk a frászt a Silver Chains

A Cracked Head Games horrorjátéka megkapta a hivatalos megjelenési dátumát, melyhez még egy rövid trailert is csatoltak. Remek grafika, pazar atmoszféra, érdekes fejtörők és borzalommal teli titkok várnak ránk augusztusban.

Hitman 2 - irány New York!

Vadonatúj helyszínre költözik a Hitman 2 a legfrissebb kiegészítőjében. Ezúttal New York egyik ultrabiztonságos bankjába látogathatunk el, ahol beépülhetünk a bankárok szürke hétköznapjaiba, hogy némi izgalmat csempésszünk az életükbe.

Leépítések voltak az Inside Xbox csapatánál

Leépítések voltak a Microsoft belsős tartalomgyártó csapatánál, amelyek a Mixer streamereit és az Inside Xbox műsorvezetőit is érintették. Azt még nem tudjuk, hogy milyen hatással lesz a cég műsoraira mindez.