Hírarchívum - 2019. június

Játékfeldolgozást kap a One Punch Man

A Bandai Namco megerősítette, hogy a népszerű One Punch Man is megkapja a maga játékadaptációját. A 3v3 elleni bunyókkal operáló játék egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal.

Augusztusban előzményt kap a Cyberpunk 2077

Ugyan a CD Projekt RED gondozásában készülő Cyberpunk 2077 csak jövőre jelenik meg, addig sem maradunk Cyberpunk nélkül, augusztusban ugyanis érkezik egy előzmény, a Cyberpunk Red, ami egy asztali szerepjáték lesz.

Újabb infókat kaptunk a HTC Vive Cosmosról

A következő hetekben a HTC állítólag friss részleteket oszt meg az idei Consumer Electronics Shown leleplezett HTC Vive Cosmosról, amiről egyelőre annyit lehetett tudni, hogy szélesebb réteg számára teszi majd elérhetővé a VR-élményt.

HWSW: Töretlenül hisz a játékosokban a PC-piac

Míg az idei évben helyenként kisebb visszaesésre, addig a következő háromban már stabil növekedésre számít a játékosoknak szánt PC-s termékek piacán a piackutatásokkal foglalkozó IDC.

Teljes pompájában tér vissza a Commodore 64

Idén karácsonykor visszatér a klasszikus Commodore 64, ráadásul a jelenleg uralkodó trendekre fittyet hányva nem egy újabb minikiadásban, hanem teljes valójában érkezik a 119,99 euróba kerülő THEC64.

Killsquad - jövő hónapban rajtol a korai hozzáférés

Az idei E3 előtt mutatkozott be a THQ Nordic felügyelete mellett a Novarama csapatánál készülő Killsquad, ami egy top-down nézetben követhető online kooperatív akció-szerepjáték lesz.

26 perc a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel

Az idei E3-on már belenézhettünk a Star Wars Jedi: Fallen Order játékmenetébe, az EA Playen levetített 13 perc azonban csak a teljes demó fele volt. Most végre mi is megnézhetjük a bemutató teljes, kibővített változatát.

Extrákkal megpakolt dobozos kiadást kap a GRIS

A GRIS éppen annyira nevezhető képi és zenei műremeknek, mint amennyire videojátéknak. Erre az aspektusára erősít rá tehát az a négyféle különleges kiadás, amelyet a switches változat mellé csomagolt a Special Reserve Games.

Cyberpunk 2077 - nem lesz moralitásrendszer

Sok szerepjátékban megszokhattuk, hogy a jó vagy rossz tetteinket a program pontozza, hősünk pedig eszerint kap helyet az erkölcsösség mércéjén. A CD Projekt RED azonban továbbra sem hisz ebben a megoldásban.

Exception - a neonárban úszó platformer

Amikor egy idős hölgy számítógépét pusztító vírusok támadják, csak egyetlen nemes program állíthatja meg a rendszer teljes pusztulását. Ez a neonfényben úszó, egy több tengelyen forgó világban játszódó Exception.