Hírarchívum - 2019. június

Minecraft - rajongói moddal a nextgen látványért

Hodilton YouTube-csatornáján újabb videó látott napvilágot, melyben ezúttal a Minecraft felturbózott textúrái kapják a főszerepet, persze némi valós idejű sugárkövetéssel megfűszerezve.

Terraria - holnaptól már Switchen is

Az eredetileg 2011-ben útjának indított, meglehetősen sikeres és népszerű Terraria végre megkapja a switches átiratát, melyet június 27-tól a Nintendo eShop kínálatában érhetünk el.

A Fanatical is elindította a nyári vásárát

Red Hot Sale fantázianévvel vették kezdetüket a hatalmas akciók, melyek során közel ezer játék árát faragták le szinte ellenállhatatlanná. Sőt, az akciók fejében még egy 10 százalékos kódot is bevethetünk a pénztárcánk védelmében.

Parazitákat és játékrepülőket kap a Just Cause 4

Rengeteg újdonsággal érkezett meg a Trials, Toys & Terror alcímet viselő frissítés, mely a Just Cause 4 világát még viccesebbé, nagyobbá, veszélyesebbé és robbanékonyabbá varázsolja.

Újabb Jégkorszak-játék a láthatáron

Úgy fest, hogy mindenki kedvenc kétbalkezes Motkánya a nem is olyan távoli jövőben visszatér a konzolok és PC-k képernyőire! Ice Age: Scrat’s Nutty Adventure címmel érkeznek ősszel a legújabb jeges kalandok.

Generation Zero - pattanjunk bringára!

Vadonatúj és teljesen ingyenes kiegészítőt kapott a Generation Zero, mely során a készítők egy kihagyott ziccert pótolnak; búcsút inthetünk az órákon át tartó kutyagolásnak, érkeznek ugyanis a ’80-as évek hangulatát idéző biciklik.

Megkezdődött a Steam nyári vására

A tavalyi intergalaktikus kalandozások után idén egy corgikkal, teknősökkel, nyulakkal, malacokkal és kakadukkal megrendezett Grand Prix és persze több ezer akciós játék várja a játékosokat.

GreedFall - üdvözlet a járványok sújtotta Serene-ből

Bemutatkozott a Focus Home Interactive és a Spiders Games legújabb RPG-jének központi helyszíne, Serene kikötővárosa, melynek egykor virágzó gazdaságát a járványok kilátástalan szegénységbe és pusztulásba taszították.

World War Z - az Epic vezetésével túl a 2 millión

A Saber Interactive alkotása szinte vírusként terjed a zombis játékok piacán, ezúttal a 2 millió eladásos mérföldkövet lépte át sikeresen. Külön érdekesség, hogy a játék értékesítésében a legsikeresebb platform a PC-s Epic Games Store lett.

VR-játékkal erősít a Spider-Man: Far From Home

A július elején elrajtoló mozifilm ráhangolóként kapott egy VR-játékot a CreateVR csapatának hála, melyet PC-n és PlayStation VR-on is teljesen ingyen próbálhatunk ki. Reszkess New York City, jön a pókinvázió!