Hírarchívum - 2020. július

Balan Wonderworld - játék egy musicalvilágban

A Balan Wonderworld egy bolondos világba kalauzol minket, ami a színpadi függönyön túl terül el. A feladatunk ebben a 3D-s akcióplatformerben a negatív érzelmek legyőzése, a dolgunkat pedig jelmezek sokasága segíti.

Xbox One-ra is eltalál a Dragon Quest XI

A Dragon Quest-sorozat végre Xboxra is eltalál, méghozzá a tizenegyedik rész definitív kiadásának formájában. Az Xbox Game Passbe is bekerül majd, és még idén megjelenik.

Bomb Rush Cyberfunk - a Jet Set Radio nyomán

A holland Team Reptile megihletődött a Jet Set Radiótól, és ha már azt a sorozatot nem folytatják, megteszik ők maguk. Így született meg a Bomb Rush Cyberfunk, de vajon fel is ér majd az ihletőjéhez?

Szeptemberben vetítik a második Ubisoft Forwardot

Sok játékot tartogat a Ubisoft a tarsolyában a következő konzolgenerációra, egészen meglepő volt tehát, hogy egy relatíve vérszegény összképpel zárták a Ubisoft Forward streamjét. Aggodalomra semmi ok: szeptemberben jön a duplázás.

Hellpoint - késik a Switch-változat

Már csak kereken egy hetet kell várnunk a Hellpoint megjelenéséig, úgy tűnik azonban, hogy a Nintendo Switchre szabott port a vártnál nagyobb falatnak bizonyult. A hibridkonzolon csak később vehetjük kézbe a kegyetlen sci-fi játékot.

Elkapkodták Japánban a Ghost of Tsushimát

A vártnál jóval erősebben teljesített Japánban a Ghost of Tsushima. A nyugati fejlesztésű szamurájos játék akkora siker lett a szigetországban, hogy a fizikai kópiákat teljesen felvásárolták.

Egyelőre nem emel árat a Ubisoft

Az Xbox 360 és a PlayStation 3 generációja óta bevett szokás, hogy az AAA-kategóriás játékok 60 dolláros címkével kerülnek piacra. Néhányan már az áremelés felé kacsingatnak, de a Ubisoft egyelőre köti az ebet a karóhoz.

Beszédes a Halo Infinite dobozképe

A 343 Industries közzétette a Halo Infinite dobozára kerülő hivatalos artworköt, az élesszemű rajongók pedig már most számos olyan részletet észrevettek, amelyek új, egyedi játékelemekre utalhatnak.

League of Legends - megérkezett Lillia

Újabb hőssel bővült a League of Legends így is hatalmas hőslistája. Ezúttal a dzsungel kapott egy újabb lakót - Lillia, az őzgida villámgyorsan szökellve, álomport hintve látja el a gonosztevők baját.

Így fest akció közben a Star Wars: Squadrons

Az EA Game Changers programjában résztvevő influencerek már kipróbálhatták a Star Wars: Squadronst, az élményeiket pedig végre megoszthatták a nagyérdeművel is. Lássuk, milyen lesz a vadászpilóták élete!