Hírarchívum - 2020. július

Kísérleti interaktív dráma lesz az As Dusk Falls

Az Interior/Nightot a Sony és a Quantic Dream volt fejlesztői alapították, a feladatuk pedig az interaktív történetek határainak feszegetése a Microsoft ernyője alatt. Az első játékuk, az As Dusk Falls épp egy ilyen kísérleti játék lesz.

Tell Me Why - augusztusban jön az első rész

Az Xbox Games Showcase-en a Dontnod legújabb kalandjátéka, a Tell Me Why is megmutatta magát, és ezzel egyetemben az is kiderült, hogy augusztusban játszhatóvá is válik az epizodikus kaland első része.

Feltámad a Fable-sorozat

Az Xbox Games Showcase utolsó dobása a vadonatúj Fable leleplezése volt. A Playground Games kezei között feltámad a sorozat, az új játék pedig afféle reboot lesz, ezért is az egyszerű címadás.

Avowed - az Obsidian következő RPG-je

Az Obsidian egész sűrű Xbox Game Showcase-t tudhat maga mögött. Bemutatták a The Outer Worlds kiegészítőjét, a Grounded is a show része volt, de a legnagyobb meglepetés az, hogy már dolgoznak a következő RPG-jükön.

Előzetesen a S.T.A.L.K.E.R. 2

Az ukrán GSC Game World egy ideje már bejelentette a S.T.A.L.K.E.R. folytatását, arról azonban csak hébe-hóba szállingózott valami infó vagy látnivaló. Most egy nagy lépést tettünk a nyilvánosság felé, megérkezett az első előzetes.

Frissítve: Mozgásban a The Medium kettős valósága

A The Mediumban egy médium nyomozásának lehetünk szemtanúi. Marienne két világot lát egyszerre, és néhány új screenshotnak és az Xbox Games Showcase-re időzített bemutatónak hála láthatjuk, hogyan is néznek ki ezek.

Everwild - érezd magad körül a természetet!

Az Everwild egy varázslattal teli erdőbe invitál minket, amelynek figyelemmel kell lennünk a törékeny egyensúlyára. Sokat nem árultak el róla a Rare srácai, csak annyit, hogy egy igazán belefeledkezős élmény létrehozása a cél.

Trilógiává bővül a State of Decay

Az Xbox Games Showcase-en az Undead Labs is képviseltette magát: egy rövidke cinematic trailerrel tudatták, hogy úton van már a State of Decay-sorozat harmadik darabja is.

Halo Infinite - lássuk a sztorit!

Az Xbox Games Showcase leginkább beharangozott résztvevője a Halo Infinite volt, így nyilván ez nyitotta a bemutatók sorát. Ahogy ígérték, a kiadott majdnem kilencperces gameplay a kampányra koncentrált.

Itt nézhetitek vissza az Xbox Games Showcase-t

Lefutott a júliusi Xbox Games Showcase, amelynek a főszereplői a Microsoft ernyője alatt készülő játékok voltak. A Halo Infinite-et előre beharangozták, de bőven fért még más is az egyórás műsorba.