Hírarchívum - 2022. március

Lost Judgmentet is kínál a héten a Free Play Days

A hétvégén is várják játékok a Free Play Days keretében azokat az xboxosokat, akik rendelkeznek Xbox Live Gold- vagy Xbox Game Pass Ultimate-előfizetéssel. Három alkotás közül választhatnak.

Ezt mutatta a tavaszi Future Games Show

A két éve útjára indított Future Games Show idén is három adással jelentkezik, amelyek indie stúdiók és nagyobb kiadók játékait is bemutatják. A tavaszi műsort tegnap este tartottak, összegyűjtöttük, mi szerepelt rajta.

Felhagynak a Galaxy in Turmoil fejlesztésével

A Frontwire Studiost az eredeti Star Wars: Battlefront-játékok ihlették a Galaxy in Turmoilra, ám sem a demó, sem a Kickstarter nem gyűjtött elég érdeklődést a lövölde köré, ezért a csapat inkább abbahagyja a fejlesztést.

Egy másodperc alatt tölthetnek be a PC-s játékok

Az éppen zajló GDC-n a Luminous Productions megmutatta, hogy a Microsoft nemrég bejelentett újdonsága, a DirectStorage mennyire segíti majd a PC-s játékok töltési idejét. A megfelelő hardverrel akár egy másodpercre csökkenhet ez az idő.

Batman és Joker együtt nyomoznak

A Warner Bros. elérhetővé tette a Batman egyik törölt jelenetét, amit csak akkor nézzetek meg, ha már láttátok a filmet, ugyanis annak minden pillanata erősen spoilerveszélyes.

Mobilos kitérőt kap a Rainbow Six: Siege is?

Az iparági szóbeszédek szerint a Ubisoft áprilisban mutatja be a Rainbow Six: Siege mobilos változatát, amit a Tencent egyik stúdiójával karöltve készít a kiadó. Később az Assassin's Creed- és a The Division-sorozat is követheti ezen az úton.

MS Flight Simulator - megszépül az Ibériai-félsziget

Megkapta a legújabb jókora frissítését a Microsoft Flight Simulator. A nyolcas számú World Update Spanyolországot, Portugáliát, Andorrát és a Gibraltár térségét teszi még gyönyörűbbé.

Óriásit tarolt az Inscryption a GDC Awardson

Jelenleg is fut az idei Game Developers Conference, ahol ismét kiosztották az elmúlt év legjobb játékainak szánt díjakat. A mostani favorit az Inscryption lett, ami nem csupán a GDC Awards, de az IGF Awards fődíját is elnyerte.

Tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

Újabb hét, újabb ingyenes játékkal vár minket az Epic Games Store. Kétségtelen, hogy a mostani eresztésnél láttunk már erősebbet, a jövő héten azonban nem lesz okunk a fintorra.

DICE: tanultunk a Battlefield 2042 hibáiból

Az EA és a DICE hosszú távra tervezett a Battlefield 2042-vel, a játék azonban hamar elhasalt. A bennfentesek szerint a stúdió tanult a hibákból, így igyekeznek nem újra elkövetni azokat a már készülő következő részben.