Hírarchívum - 2022. március

Lesifotó és videó a The Last of Us forgatásáról

Javában zajlik az HBO-féle The Last of Us-sorozat forgatása. A stáb a minap ismét Calgary utcáin vett fel néhány jelenetet, ezt látva pedig néhány élesszemű helybéli gyorsan elő is kapta a mobilkamerát.

Úton az első League of Legends-regény

Egyre szélesebbre tárja szárnyait a League of Legends univerzuma. A remek spin-off játékok és a nagysikerű animációs sorozat, az Arcane után hamarosan megérkezik az első hivatalos regény is.

Éveket kell még várni a Ubisoft Star Wars-játékára

Tom Henderson legújabb bejegyzése szerint még nagyon messze van a Massive Entertainment fejlesztésében készülő nyílt világú Star Wars-játék megjelenése. Információi szerint egészen 2025-ig kell majd várnunk rá.

Project Warlock 2 - datálva a korai hozzáférés

A Project Warlock 2 kiadásáért felelős Retrovibe és a fejlesztést végző Buckshot Software megerősítette, hogy júniusban rajtol el a játék korai hozzáférésű változata, amit Steamen és GOG-on lehet majd beszerezni.

Friss képeken a Stranger Things következő évada

Hamarosan folytatódik a Duffer-fivérek sorozata, a Stranger Things. Az eredetileg ötévadosra tervezett sorozat negyedik évada két részletben debütál majd a Netflixen. Az első felvonás májustól lesz megtekinthető.

Xboxon is elérhető lesz az AMD FidelityFX

Az AMD a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az AMD FidelityFX Super Resolution felskálázási eljárás új változata már Xboxon is elérhető lesz a fejlesztők számára, így az a jövőben már nem csak a PC-s játékok kiváltsága.

Elkészült a Ghostwire: Tokyo videótesztünk

Írásos tesztünkben részletekbe menően boncolgattuk, milyen is lett Shinji Mikami legújabb játéka, a Ghostwire: Tokyo. Most viszont videós formában is összefoglaljuk a tapasztalatainkat.

PC-re költözik a Monument Valley

A Monument Valley rendezője, Jennifer Estaris egy nemrég adott interjúban megerősítette, hogy nemcsak a sorozat harmadik részén dolgoznak, de ha minden jól megy, akkor még az év vége előtt PC-re is ellátogat a játékuk.

A Tango pontosított a Ghostwire: Tokyo gépigényén

Napokon belül megérkezik a Tango Gameworks új játéka, a Ghostwire: Tokyo. Korábban a csapat már közreadott egy PC-s gépigényt, de most nagyon alaposan pontosította, hogy szinte minden lehetséges beállításra rálássunk.

Mutatós metroidvania lesz a Being and Becoming

Tony the Fish mindent kihoz a pixel artból, amit csak lehet! A Being and Becoming misztikus és rémálmok által kicsavart világa határozottan látványos, a főhős pedig egy kényszerzubbonyos, búvársisakos figura, egy horgonnyal felfegyverezve.