Hírarchívum - 2022. május

Lehúzza a rolót a Survarium

Habár a kijevi Vostok Games kénytelen volt szüneteltetni a munkát az orosz-ukrán háború miatt, a Survarium munkálatait ettől függetlenül, a korábbi terveinek megfelelően állítja le.

Friss screenshotok és részletek érkeztek a The Callisto Protocolról

Úgy tűnik, Glen Schofield és csapata tényleg készen áll arra, hogy felpörögjön a The Callisto Protocol marketingkampánya, a minap már a Game Informernél jelent meg velük egy új interjú a játék kapcsán.

Meghosszabbítják a Babylon’s Fall közelgő szezonját, míg átértékelik a játék jövőjét

A kiadó nem mond le a hányattatott rajtot vett játékáról, de átértékeli a játék jövőjét. Hamarosan érkezik a The Light of Aaru címet viselő második évad.

Újabb négy címmel bővül a Netflix játékkínálata

Egyre kerekebbé válik a Netflix játékkönyvtára. A streamingszolgáltató előfizetői a hónap végéig további négy mobiljátékot kapnak, ezek közt pedig akadnak igazán kiváló indie gyöngyszemek is.

Hatalmas űrszörnyekkel erősít a No Man's Sky

Újabb izgalmas frissítéssel bővült a No Man's Sky. A Leviathan Expedition résztvevői egy különös időhurokban ragadva ismerkedhetnek meg a galaxis óriási űrbálnáival.

Elkészült a Sniper Elite 5 videótesztünk

Az írásos tesztünkben alaposan górcső alá vettük a Sniper Elite-sorozat legújabb részét, de nem marad el a videós összefoglalónk sem. Hatalmas fejlövések és zavarba ejtő bugok következnek!

Dátumot, friss előzetest kapott a The Cycle: Frontier

A Spec Ops: The Line fejlesztői ezúttal egy izgalmas PvPvE-játékkal tesznek próbát. Júniusban kilép a korai hozzáférésből az Escape from Tarkovra emlékeztető The Cycle: Frontier.

Mégsem készül el a Daybreak Marvel MMO-ja

A DC Universe Online fejlesztőcsapata ezúttal a Marvel-hősök univerzumában készített volna MMORPG-t, a stúdió anyavállalata azonban most bejelentette, hogy törlésre került a projekt.

Az egymillió játékost is átlépte a V Rising

Tovább menetel a V Rising, ami a legutóbbi helyzetjelentése óta megduplázta a játékosai számát. A Stunlock Studios korai hozzáférésű vámpíros játékát már egymillióan vásárolták meg.

Foretales - történetközpontú kártyajáték Disney-meséket idéző állathősökkel

Amikor az egész világot veszély fenyegeti, nem mentheti meg más, csak egy kisstílű tolvaj. Ezt persze nem egyedül teszi, hiszen játékosként kártyák kijátszásával befolyásolhatjuk az ő és mindenki más sorsát.