Hírarchívum - 2022. május

Jurassic World-mobiljátékot fejleszt a Dead by Daylight-csapat

A Jurassic World: Primal Opsban dinoszauruszokat menthetünk gonosz tudósok és orvvadászok karmából, hogy aztán a dinókkal vállt vállnak vetve kínálhassuk meg a rosszarcokat a karmából.

Egy hét alatt közel 5 millió dollárt keresett a mobilos Apex Legends

A Respawn mobilra is ráigazította free-to-play battle royale-ját, ami a múlt héten globálisan is elérhetővé vált. A Sensor Tower adatai alapján nem is bizonyul rossz befektetésnek.

Elérhető az Ace Combat 7 Top Gun DLC-je

Megérkezett a mozikba a Top Gun: Maverick, ezzel együtt pedig az Ace Combat 7-ben is beszerezhetővé vált a filmből merítő kiegészítő, amely vadászgépeket, emblémákat és zenéket is tartalmaz.

Ezen a héten BioShock-kollekcióval készült az Epic Games Store

Az Epic Games Store nagy nyári vásárának második hete is megkezdődött. A Borderlands 3-at a BioShock: The Collection váltja, amellyel egyszerre három játékot is megszerezhetünk.

Óriásrobotos szezonzárásra készül a Fortnite

Júniusban végére ér a Fortnite jelenlegi évada (ami szám szerint a harmadik fejezet második szezonja), és a megszokott módon az Epic ismét egy egyszeri, látványos eseménnyel készül, amit Collisionnek nevezett el.

Áttekintő előzetesen a The Quarry

Az Until Dawn fejlesztőinek következő horrorjátéka fenyegetően közeledik felénk, a csapat épp ezért egy ötperces áttekintő előzetessel segít minket a felkészülésben.

A Netflix készíthet sorozatot a Horizon: Zero Dawn alapján

A Sony ma már emlegetett üzleti előadásában hivatalosan is megerősítették, hogy készül a God of War-sorozat, ezenkívül belengették a Horizon: Zero Dawn és a Gran Turismo adaptációit is.

Mobilokra is megjelenik a Naraka: Bladepoint

Mobilokon is tiszteletét teszi a 24 Entertainment közelharcra kihegyezett battle royale-játéka, a Naraka: Bladepoint. A lelkesebbek már regisztrálhatnak is a megjelenést megelőző próbakörökre.

Egyre nagyobb szerep jut a PC-nek és a mobilnak a Sony stratégiájában

A Sony Interactive Entertainment vezetője arról beszélt egy üzleti előadás alkalmával, hogy a terveik szerint a 2025-ös üzleti évben már a PC és a mobilplatformok adják a megjelenéseik felét.

Úgy néz ki, multiplayer DLC-t kap a Destroy All Humans!

Habár hivatalos bejelentést még nem kaptunk a témában, a jelek szerint egy önállóan is futtatható multiplayer kiegészítőt kap a Destroy All Humans!