Hírarchívum - 2024. április

Bejelentették a The Smurfs: Dreams-t

Egy co-op platformer játékot kapunk mindenki kedvenc kék törpjeivel a főszerepben a Microids legújabb alkotásában. Természetesen már mozgásban is láthatjuk a kalandot, hiszen egy videó kíséretével érkezett a bejelentés.

Elden Ring - életnagyságú Malenia-karszobrot rendelhetünk elő

A Bandai Namco bejelentette, hogy az igazán nagy rajongók akár egy életnagyságú Malenia-szobrot is vehetnek maguknak, legalábbis Malenia karjáról egy replikát. Összesen 3500 darab készül a termékből, így érdemes lehet előrendelni, ha nagyon a lakásunkban szeretnénk tudni Malenia egy darabját.

Guilty Gear: Strive - új karakter érkezik nemsokára

Május végén új karakter érkezik a Guilty Gear: Strive-ba. DLC karakterről van szó; külön is megvásárolhatjuk, de a Season Pass 3-mal is elérhető lesz, sőt ő lesz az utolsó karakter a harmadik szezonbérlethez.

Trónok harca MMORPG készülhet

Lapértesülések szerint Trónok harca MMORPG-t fejleszthet a Nexon csapata. A játék elméletileg a sorozat negyedik és ötödik évadja között fog elhelyezkedni időrendben és találkozhatunk ismerős arcokkal majd benne, ismerős hangokkal viszont nem biztos.

Elhalasztották a Kraven the Huntert és az új Karate kölyök-filmet is

A Sony Pictures bejelentett pár halasztást, köztük Pókember egyik ellenlábasának filmjét is, a Kraven, a vadászt, de az új Karate kölyök-film is csúszik, az utóbbi nem is keveset. A halasztások mellett két alkotás kapott még premierdátumot.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten belépünk májusba, lassan nyakunkon lesznek a nyári videójátékos fesztiválok, azonban jelenleg még ne számítsunk nagyobb címekre! Így is érdemes azért elmenni moziba, sőt érdekes játékok is jelennek meg a héten.

Elhunyt Matthew Shell, a LucasArts veteránja

Szomorú nap a mai, hiszen a LucasArts egyik veteránjának kell búcsút intenünk. Matthew Shell 20 évig volt a cégnél, ez alatt az idő alatt több, mint 60 játékon dolgozott, így számos játékos élményünknek lehetett ő az egyik kulcsszereplője, még akkor is, ha nem tudtunk róla.

Készül a Baldur’s Gate III világa a Stardew Valley-ban

Moddereknek hála egy, a Baldur’s Gate ihlette városka készül a Stardew Valley-ben, ahol akár a mindenki által imádott vámpírral is találkozhatunk, sőt randizhatunk is vele. A mod lassan fog elkészülni valószínűleg, hiszen csak pár amatőr dolgozik rajta.

Kitiltották, majd most visszaengedték a WWE 2K24 modderét a játékba

A WWE-közösségben elhíresült moddert a hét elején kitiltották a játékból, arra hivatkozva, hogy megsértette a végfelhasználói szerződést, azonban az X népe miatt most visszaengedték, sőt pár alkotása, modja is visszatér.

Fatal Fury: City of the Wolves - Marco Rodrigues is ringbe száll

A Kyokugen karate mestere is várja a kihívóit a Fatal Fury: City of the Wolves legújabb előzetesében. Igen, Marco Rodrigues is csatlakozik az SNK bunyós játékának folyton bővülő névsorához.