A The Forgotten City egy Skyrim-modként kezdte meg történetét, most pedig önálló játékként zárja. Ebben a múltba visszautazva kell felderítenünk egy bűntényt, ami egy elszigetelt, ókori római város minden lakójának végzetéhez vezet.

Az Eldest Souls már a címével sejteti, hogy itt bizony gyötrelmes pillanatok várnak azokra a bátor játékosokra, akik vállukra veszik az obszidián kardot, és nekiindulnak a főellenfelekkel kikövezett úton a megváltás felé.

Idén októberben sem maradunk The Dark Pictures-epizód nélkül. Az aktuális fejezetben ugyan harcedzett katonákat irányítunk majd, arra őket sem lehetett felkészíteni, ami a földalatti sumer templomban várja őket.

A Square Enix már másodjára bizonyítja be, hogy akkor is lehet jó szerepjátékot készíteni, ha a főszereplők egyszerű japán tinédzserek, akik ki sem teszik a lábukat Tokió utcáiról.

A The Ascent Group rabszolgájaként minden nap ugyanolyan. Aztán váratlanul a bolygó legnagyobb megacége ismeretlen okokból leáll, a biztonsági rendszerek csődöt mondanak, és csak rajtad áll, mi lesz Veles lakóinak a sorsa.

Sok-sok évvel azelőtt, hogy Phoenix Wright egyáltalán praktizálni kezdett volna, az őse, Ryunosuke Naruhodo lépett Anglia és Japán tárgyalótermeibe, hogy bizonyítsa, ő is ászjogásznak rendeltetett.

A Saints Row-sorozat visszatér… a gyökerekhez. A Volition reboot formájában hozza vissza népszerű szériáját, hogy új helyszínen és új szereplőgárdával, ismét a kezdetektől legyünk tanúi a Szentek felemelkedésének.

Tizenhat év után érkezett meg a folytatás a Psychonautshoz, a Double Fine alkotói pedig, Tim Schaferrel az élen ebből hosszú éveket töltöttek a fejlesztéssel. Vajon sikerült felülmúlni a kultikus elődöt?

Érdekes kitérőket tett az elmúlt években az Orcs Must Die! sorozata, most azonban végre a mainstream platformokra is ellátogatott a legfrissebb felvonás. Mi már beizzítottuk a húsdarálót, ahova szeretettel várjuk a zöld rusnyaságokat!

Szótlan, aranyos varjúként épp aktuális lélekbegyűjtő körutunkon járunk, amikor valami nagyon félrecsúszik. Ahhoz, hogy rendbe hozzuk a dolgokat, három nagyobb régióban, három nagyobb lélek megszerzése lesz a feladatunk.