Firewall Ultra teszt

A népszerű taktikai VR-lövölde minden eddiginél szebb formában, teljesen új co-op játékmóddal és rengeteg újdonsággal teszi tiszteletét PSVR2-n. Sajnos azonban valami nagyon elcsúszott a fejlesztés során.

Sea of Stars teszt

A Sea of Stars egyszerre szerelmes levél egy teljes műfaj felé, és egy önjogán is roppant élvezetes, a lehető legjobb értelemben vett nosztalgikus játék, amellyel sem a veteránok, sem a kezdők nem fognak mellényúlni.

Under the Waves teszt

Az emberi pszichét, ezt az összetett dolgot már sokféleképpen igyekeztek ábrázolni. Egy egyszerre klisés és klasszikus módszere az űr, vagy az óceán mélye. Most is a mélységbe merülünk le, egy kísértő trauma társaságában.

Verne: The Shape of Fantasy teszt

Verne Gyula Némo kapitány című regénye óriási hatással volt rám gyermekkoromban, számtalanszor elolvastam és közben nem vágytam másra, mint hogy én is ott lehessek főhőseinkkel a híres Nautilusz fedélzetén.

Sclash teszt

A Sclash első pillantásra egy elképesztően stílusos szamurájkaland, amiből csak úgy árad a nagybetűs hangulat, viszont mindez hiába, mivel a gyönyörű körítésen túl nincs benne semmi, ami miatt érdemes lenne kardot ragadni.

Ultimate Fishing Simulator teszt + nyereményjáték!

Megjelent az Ultimate Fishing Simulator utolsó DLC-je is, úgyhogy ideje volt letesztelnünk a komplett csomagot. A mókából pedig természetesen senki sem maradhat ki, úgyhogy 5 kulcsot kisorsolunk a kommentelők közt

Trine 5: A Clockwork Conspiracy teszt

Mindenki kedvenc varázslója, tolvajnője és lovagja ismét visszatértek, hogy immáron ötödik alkalommal mentsék meg Trine varázslatos világát, amit ezúttal egy, a korábbiaknál sokkal félelmetesebb veszély fenyeget.

En Garde! teszt

A Grófherceg zsarnokságát nyögő nép egy hősért kiált, és Adalia de Volador válaszol a hívásra! A szegények bajnokává válni azonban nem egyszerű: kell hozzá kitartás, jó ösztönök, és egy kis stílusérzék sem árt.

Quake II Enhanced teszt

1997 karácsonyát sosem fogom elfelejteni. Szüleink jóvoltából akkor kaptuk meg öcsémmel és húgommal az első közös számítógépünket, amin mára már klasszikussá vált címek tömkelege várta, hogy felfedezzük őket.

Ride 5 teszt

Végre visszatért a Milestone Team legizgalmasabb versenyjátéka! A Ride 5 a motorsportok rajongóinak címzett szerelmeslevél, csak kár, hogy néha úgy érződik, mintha egy hanyag, megfáradt kéz írta volna ezt a bizonyos levelet.