Régi dicsőségünk – renoméjukat elvesztő stúdiók (2. rész)

A könnyű pénz bűvöletében élő gigász, a mimika mesterei és az EA viselt dolgai: a játékiparban sem ritkák a tündérmeseként induló, ám szomorúan vagy egyenesen tragikusan végződő történetek.

Hell Pie teszt

A pokolban hatalmas buli készül, hiszen a Sátán születésnapja szó szerint és átvitt értelemben is piros betűs ünnep, sajnos azonban az est fénypontjaként beharangozott imádott pitéje sehol sincs, és még a hozzávalóknak is lába kélt.

As Dusk Falls teszt

A Quantic Dreamtől távozó Caroline Marchal új csapata hasonló stílusban próbálkozik, mint a patinás stúdió. Összetett karakterek és lebilincselő cselekmény vár ránk ebben az Arizonában játszódó drámában.

Redout II teszt

Visszatért a Wipeout és az F-Zero előtt tisztelgő széria. A Redout II az eszement sebességével és hajmeresztő pályáival még azokat a veteránokat is kikezdi, akik a zsáner profijainak vallották magukat a 90-es években.

Irány a Szentföld! - The Valiant interjú a Kite Games tagjaival

Az egyik legnépszerűbb hazai stúdió tagjait főleg a készülő játékukról faggattuk – de természetesen a nyulak és malacok háborújának esetleges folytatása is előkerült.

PowerWash Simulator teszt

Egyévnyi korai hozzáférést követően megjelent a PowerWash Simulator, ami pontosan azt nyújtja, amit a címe sugall, azaz piszkosul koszos helyszíneket, amiket aztán nekünk kell fényesre pucolni - szerencsére nem egyedül.

PlayStation Plus vs. Xbox Game Pass

A megújult PlayStation Plus rajtjával adta magát, hogy a nagy rivális, az Xbox Game Pass mellé állítsuk a rendszert. Alaposan megtúráztattuk mindkét szolgáltatást, most pedig eljött az ideje, hogy ítéletet hirdessünk felettük.

Starship Troopers: Terran Command teszt

Stratégiai játék készült a kultikussá vált Starship Troopers alapján, amelyben az űrgyalogságot terelgetve kell borsot törnünk az araknidok orra alá.

Please Fix the Road teszt

Néha egy egyszerű, de nagyszerű ötlet elég lehet ahhoz, hogy kitűnj a tömegből, és valami olyat villants a többiek irigylő szeme elé, ami, ha nem is váltja meg a világot, pont elég ahhoz, hogy kicsit szebbé tegye azt.

Card Shark teszt

Társadalmunkban többféleképpen is feljebb lehet jutni, de valószínűleg egy út sem olyan kalandos, mint a hivatásos csalóké. Ezt temérdek a könyv és film mellett videojátékokban, például a Card Shark esetében is átélhetjük.