Dunát lehetne rekeszteni a 40. évezred videojátékos adaptációival: tavaly és idén is meglehetősen bőséges volt a termés, de az új gyöngyszemet nehezen leljük. Reménykedve ültem le a Battlesector elé.

A Wii-éra utolsó évében megjelent Skyward Sword teljes erőbedobással próbálta kiaknázni a konzol mozgásérzékelős képességeit, így hamar felmerül a kérdés, hogy tíz évvel később van-e létjogosultsága az alkotásnak.

Az Endless-játékokról ismert Amplitude Studios az űr és a fantasy meghódítása után ezúttal az emberiség történelmét igyekszik bemutatni nekünk, de abszolút nem olyan formában, ahogyan azt az iskolapadban megtanultuk.

Ezen a hétvégén végre belekóstolhatunk, hogy mi jó készül ezúttal a Left 4 Dead fejlesztőinél, a Turtle Rock Studiosnál. Vajon felér a klasszikus szériához az új kooperatív zombiöldöklős cím?

A Monster Hunter-sorozat a Capcom egyik aranytojást tojó tyúkja, az idei évben pedig alaposan meghajtják a japánok a franchise-t: a Monster Hunter Rise után megérkezett a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin is.

Az 1986. április 26-án bekövetkezett csernobili atomkatasztrófa alapjaiban változtatta meg az emberiség hozzáállását az atomenergiához. A korábbi szkepticizmus helyét átvette a rettegés és az ismeretlentől való félelem.

A Solasta: Crown of the Magister kendőzetlenül emeli át a Dungeons & Dragons ötödik kiadását az asztalunkról a digitális térbe. Egy indie csapat ambiciózus vállalkozása ez, de csak félig jár sikerrel.

A Microsoft Flight Simulator PC-s változata egy évvel ezelőtt hagyta el a kifutópályát, most pedig megérkezett a teljes Földet felölelő repülőprogram újgenerációs konzolokra szabott verziója is - lássuk, milyen lett a végeredmény!

A Cris Tales egy valódi mesebeli kalandra invitál minket, ahol nem kisebb feladat vár majd ránk és hősnőnkre, Crisbellre, mint a játék világának megmentése, méghozzá a múlt, a jelen és a jövő szilánkjain keresztül.

A legutóbbi Forma-1-es szezonok a való életben sem úszták meg a megpróbáltatásokat, de a Codemasters csapata a virtuális aszfalton is fokozza a drámát. Az F1 2021 egy vadiúj sztorimóddal csábítja a motorsport rajongóit.