Diablo: Immortal teszt

Az Activision Blizzard közelmúltja botrányoktól hemzseg, és négy éve a mobilos Diablóból is inkább mém lett, mint megváltó. A megjelenése tehát igazán fontos alkalom, így mi is bevetettük magunkat Sanctuary szegleteibe.

F1 22 teszt

A tavalyi, egyébként remekül sikerült epizód után újabb résszel jelentkezik a Codemasters nevével fémjelzett F1-széria, aminek nem kisebb feladat jutott, mint bevezetni a virtuális száguldás szerelmeseit egy teljesen új érába.

MX vs. ATV: Legends teszt

Négy év kihagyás után tért vissza az MX vs. ATV-sorozat, amelyben motorok, quadok és homokfutók volánja mögé pattanva versenyezhetünk. Hiába azonban a többi pilóta, a legnagyobb ellenfelünk az sajnos maga a játék lesz.

Evil Dead: The Game teszt

Idén új filmmel bűvül az Evil Dead-franchise, így éppen ideje volt, hogy megkapja a maga játékfeldolgozását is. Az adaptációt a Dead by Daylight által csúcsra járatott aszimmetrikus multiplayer címek ötleteire húzták fel.

Interjú a Resident Evil 2 szinkronját jegyző SzinkronSarok tagjaival

Legújabb interjúnkban a Resident Evil 2 magyar szinkronja és a szakma kulisszatitkaiba is bepillanthattok!

Mario Strikers: Battle League teszt

Mario-fanként mindenki örülhet neki, hogy kedvenc vízvezeték-szerelőnk igazi sportember, így a tenisz és a golf után ismét visszatért a focihoz, mely során remek látvány, parádés hangulat és meglepően kevés tartalom vár ránk.

The Quarry teszt

Újabb rémtörténettel állt elő a Supermassive csapata, melyben ezúttal a Hackett’s Quarry nyáritáborba látogathatunk el, ahol hét fiatal egy interaktív horrorfilmbe torkolló sétaszimulátorral ünnepli meg a nyaralás utolsó napját.

V Rising próbakör

A vámpírok élete nemcsak játék és mese, főleg akkor nem, ha hosszú álomból ébredve egy olyan világban találják magukat, ahol mindenki karót nyelt, és az egyetlen célja az, hogy visszategyen minket a meleg koporsónkba.

The Cycle: Frontier teszt

Űr Tarkov. Sokan ennyivel elintézik a Yager új játékát, és bár kétségtelen, hogy a The Cycle: Frontier le sem tudná tagadni, hogy a nagysikerű túlélős lövölde inspirálta, valójában jóval többről van itt szó, mint egy szolgai másolatról.

Vampire: The Masquerade - Swansong teszt

A legújabb Vampire-játékban felöltjük a virtuális ballonkabátot, elővesszük a nagyítót, és bekészítjük természetfeletti képességeinket - a Swansong történetközpontú kalandjátékként ad betekintést a vérszívók világába.