Arma Reforger próbakör

Éppen csak bemutatták, és már el is rajtolt az Arma-széria legújabb epizódja, mely a hidegháborúba visszarepítve mutatja be, hogy milyen bugok várnak ránk majd a jövőben.

Régi dicsőségünk – renoméjukat elvesztő stúdiók (1. rész)

Elbukó magyar bajnokok, szomorú Guinness-rekorder, lassan kivérző kedvenc és alapelveit megtagadó gigász: a játékiparban sem ritkák a tündérmeseként induló, ám szomorúan vagy egyenesen tragikusan végződő történetek.

LG 32EP950 OLED monitor teszt

A monitoros technológiák Szent Gráljaként kezelt OLED végre megérkezett a PC-s szegmensbe is, melynek egyik első képviselőjét az LG jóvoltából mi is kipróbáltuk. Játékosként az állunk egyelőre nem esett le.

Eiyuden Chronicle: Rising teszt

Az Eiyuden Chronicle: Rising egy sikeres Kickstarter-kampány eredménye, de korántsem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk, hiszen a készítők nem erre, hanem a jövőre érkező Hundred Heroesra igyekeztek összekalapozni a pénzt.

Dorfromantik teszt

A Dorfromantikban nincs feladat, nincs elvárás, sőt nincs győzelem vagy vereség sem. Kapsz egy üres vásznat, egy raklap tájlapkát, aztán úgy és olyan világot építesz, amilyet csak szeretnél.

Kao the Kangaroo teszt

A Kao the Kangaroo-sorozat a kétezres évek eleje óta nem hallatott magáról, ám most a lengyel Tate Multimedia úgy döntött, ismét elhozza nekünk a bokszkesztyűs kenguru kalandjait egy reboot formájában.

Nintendo Switch Sports teszt

Megújult formában, végre Switchre is ellátogatott a Nintendo egyik legmeghatározóbb és egyben legsikeresebb exkluzív szériája, mely ezúttal is pont olyan bulis és bugos, mint másfél évtizede volt.

Warhammer 40.000: Chaos Gate - Daemonhunters teszt

A csakis háborút tartogató, sötét jövő, ahol az emberiség elkeseredett harcot vív a káosszal, démonokkal és ártó fajokkal szemben, most összeér az XCOM csapatalapú taktikázásával. Vajon többet ad, mint az alapanyagok összessége?

Sniper Elite 5 teszt

Észak-Afrika és Itália után a megszállás alatt álló Franciaországba tart a világ legfélelmetesebb mesterlövésze. A Sniper Elite-sorozat ötödik része komoly ambíciókkal tért vissza, de vajon tényleg érdemes volt rá várni?

Roller Champions próbakör

Holnap kezdődnek a Roller Champions őrült görkorcsolyaversenyei! Az utolsó pillanatban esélyünk nyílt tenni vele még egy próbát, mielőtt a kapuk megnyílnának a nagyközönség előtt.