Hírarchívum - 2010. november

A Shift jobb a steril GT5-nél, mondja az EA

Ha a Shiftet és a Gran Turismo 5-öt közvetlenül összehasonlítanánk, akkor az EA fejese szerint a Shift kerülne ki győztesen abszolút fölénnyel, tekintve a vezetési élmény hitelességét. Patrick Soderlund szerint a Shift első és második része jobban visszaadja azt az érzést, hogy milyen egy versenyautót vezetni.

Már javában készül a The Elder Scrolls V?

Az Oblivion 2006-os megjelenése óta a rajongók epekedve várják a saga folytatását, hiszen ennyi év távlatából még mindig a The Elder Scrolls széria a non-lineáris RPG-k királya. A dán Eurogamer munkatársa állítólag már betekintést is nyerhetett az ötödik részbe, hiszen a játék fejlesztése már kezdetét vette.

A Microsoft nem perli a Kinect-hackereket

Akik eddig hozzányúltak a Kinecthez és a PC-n való használatot elősegítő drivereket eszkábáltak hozzá, biztonságban vannak, a redmondiak nem tesznek irányukba jogi lépéseket. Szerintük hiába működik a Kinect számítógépeken, tényleges hackeléstől ez távol áll.

A hétvégén ingyenes lesz az Xbox Live

A Microsoft nyílt hétvégével kedveskedik azok számára, akik nélkülözik a Gold hozzáférés nyújtotta örömöket, többek között az online játék lehetőségét. Vésse be mindenki a naptárába, hogy e héten péntektől, azaz november 26-tól egészen vasárnap estig bárki belekóstolhat a fizetős Live-ba.

Már tölthető a NFS: Hot Pursuit első DLC-je

Azok számára nyújt finomságokat a frissiben megjelent Hot Pursuit DLC, akik nem szeretnének hosszú órákat azzal tölteni, hogy a játékban megnyissák az összes elérhető autót. Ahogy a címe is mutatja: Timesaver Pack, azaz Időmegtakarító csomag; ám a kényelemnek ára van.

Splatterhouse - trailer a megjelenés örömére

Elképesztően vérbő jelenteket tartalmaz majd a Namco Bandai hack 'n slashe, aki eltúlzott tömegmészárlásra vágyik, annak már nem kell sokat aludnia, elvégre jó pár halasztás után a napokban jelenik meg a Splatterhouse. A bűn csak az egyik út a gyilkosságok felé, hősünknek mégis jó oka van rá.

Fejlesztői napló az Enslaved DLC-hez

A Pigsy's Perfect 10 névre hallgató kiegészítés teljesen más élményt kínál az Enslaved rajongói számára. Főhősünk egy nagy melák túlélő, aki Monkey-hoz hasonlóan szintén megorrolt a mechekre. A DLC az ő melléktörténetét dolgozza fel, mely hack 'n slash helyett inkább a lövöldözésre koncentrál.

Kingdom Under Fire II - PS3-ra már bejelentették

PlayStation 3-ra már biztosan megjelenik a Kingdom Under Fire II. A játékot eredetileg PC-re és "konzolokra" jelentették be, most pedig megerősítették, hogy a Sony gépén már tuti játszhatunk a koreai stratégiával. Az Xbox 360-as verzió még nem biztos, a fejlesztők tárgyalnak a Microsofttal.

Játékország segélykoncert három hét múlva

Törzsolvasónk, Biolencse hívta fel a figyelmünket a Játékország segélykoncertre, amelyet a szolnoki Ifiházban rendeznek meg a kolontári és devecseri gyerekekért. A vörösiszap tönkretette a játszóterüket, gyertek el minél többen a koncertre, hogy újat építhessenek nekik!

HWSW: Hatalmas bukás a postás mobil

Mára alighanem százszor megbánták a Vodafone-nál, hogy tavaly szerződést kötöttek a Magyar Postával arról, hogy a cég saját márkaneve alatt, saját hivatalaiban értékesíthet mobiltelefonokat és előfizetéseket - mindössze a tizedét sikerült hozni a terveknek, írja nagytestvérünk a HWSW.